2777
2789
عنوان

قرص کوکونات کلاژن

266080 بازدید | 140 پست

بچه ها کسی تا حالا خودش یا اطرافیانش قرص کوکونات کلازن استفاده کرده؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تاثیری ام دید خوب بوده من میخوام خریداری کنم اگ واقعا خوبه بخرم  چند دوره استفاده کردید

سلام من هنوز دوره ش رو تموم نکردم 

نمیتونم بهت بگم چقدتاثیر داشته 

البته اینم بگم من همزمان ایمیدین هم مصرف میکنم

خدایااااا شکرت     
سلام عزیزم ایمدین رو از کجا و به چه قیمتی تهیه کردید؟ تهرانم

از یه داروخانه تو هروی 

روبروی مرکز خرید هروی - 480 خریدم

-----

یه داروخانه هم بود تو اینستا ایمیدن داشت تاریخ مصرفش کم بود اون 280 میداد از اونم خریدم 

خدایااااا شکرت     
سلام من هنوز دوره ش رو تموم نکردم  نمیتونم بهت بگم چقدتاثیر داشته  البته اینم بگم من همز ...

سلام میشه آدرس داروخونهای که ازش قرص ایمیدین رو خریدین به منم بگین اسمش رو 

عزیز دل استفاده کردید از این کلاژن کوکونات، راضی هستید؟

بلللله خییلی خوب بود 

پوستم شفاف تر وسفت تر شد 

اینسری هیالورونیک اسید و گرفتم دارم میخورم 

خییییییییییییییلی ازش تعریف میکنن برای آب رسانی

خدایااااا شکرت     
بلللله خییلی خوب بود  پوستم شفاف تر وسفت تر شد  اینسری هیالورونیک اسید و گرفتم دارم م ...

مرسی عزیزم ، پس من هم خرید میکنم. عزیزم کرم شب و روز چی استفاده میکنی؟ من لیفت کدلی شب و روز استفاده میکردم یه مدت ناموجود شد، الان هم خیلی گرون شده ، میشه بگید کرم دور چشم و شب و روز هم چی استفاده میکنی و آیا راضی هستی؟ من کرم دور چشمم پایوت استفاده میکنم. ممنون

بلللله خییلی خوب بود  پوستم شفاف تر وسفت تر شد  اینسری هیالورونیک اسید و گرفتم دارم م ...

عزیز دل یه سوال دیگه این ، این هیالورونیک اسید هم از همین مارک خریدی، یه مارک آلمانی هم هست ارزونتره ، میخوام بدونم به نظرت اونم خوبه؟ 290 نومنه اون، اما این مارکویتامینز 700 هست حدودا

مرسی عزیزم ، پس من هم خرید میکنم. عزیزم کرم شب و روز چی استفاده میکنی؟ من لیفت کدلی شب و روز استفاده ...

عزیزم راستش رو بخای من قبلا از کرم شب و روز اناگرین و دورچشم کلارنس استفاده میکردم 

تا اینکه یه دکتر پوست رفتم 

اون بهم کرم های دست ساز خودش رو داده و الان تقریبا دو ماهه که دارم از اونا استفاده میکنم و فوووووق العاده راضیم . 

خدایااااا شکرت