خیلی دلم گرفته دوماهه عقد کردم ولی دو دلم نمیتونم با بعصی رفتارهای خونواده نامزدم کنار بیام خس میکنم بهم نمیخوریم همش نامزدمو با چند نفر که خواستگارم بودن مقایسه میکنم یه نظامی بود فامیل بودیم از بچگی دوستم داشت همش قربوت صدقم میرفت الانم ک عقد کردم حالش خیلی بده مدام مقایسه میکنم نامزدمو باهاش دست خودم نیست حس میکنم حس ترحم دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم با خودم😔
حتی اگه شب عروسیت حس کردی اونی نیس که میخوای یه تاکسی بگیر برگرد.
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
الان ک کاری نمیتونی بکنی ولی قبلش میتونستی چشاتو باز کنی
نذاشتن یه مدت صیغه باشیم منم همیشه بهش فکر میکردم و دوسش داشتم اما الان میگم کاش عاقلانه بعله میگفتم نه احساساتی حس میکنم این تفاوتا بعدا باعث جداییمون میشه
هست. شماها سختش میکنی. جدایی با بچه خوبه؟ یا تنها؟
بیخیال احساسات بشین خوب فک کن. خوبه خوب.
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔