2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره طلابفروشم

292 بازدید | 22 پست

عزیزان من دندون خراب دارم که ترک خوردن و دندون های جلویم هستند شوهرم اصلا اجازه نمیده از طلاهابفروشم دندون هام درست کنم هزینشون ده ملیون بشه حالا خواستم زنجیرموبفروشم جاش بدلی بخرم بزارم جاش میدونم کارم خوب نیست ولی اینا طلاهای خودمه نظر شما عزیزان چیه چکار کنم لطفا اگ راهی داریدبفرمایید مهربانی هیچ هزینه ای ندارد 

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

پس دست کنه تو جیبش بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین کاری نکن خب خودش پول بده درست کنی دیگه فروش طلا  معنی نداره اونم مخفیانه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پس دست کنه تو جیبش بده

خانمی مستاجرین و کلی قسط داریم نداره که بده

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.

حتما هر چه زودتر برو دندونتو‌درست کن اونم دندون جلو اگه بی دندون بشی همون شوهرت کلی حرف بارت میکنه 

پول نمیده معطلش نکن بفروش برو‌خرج دندونت کن

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
چه شوهر خسیسی...اگه پولش رو خودت دادی بهش بگو حق داری...البته الان طلا داره ارزون می شه..

سرویس عروسی و شب چله و عیدی ک تو عقد برام اوردن

حتما هر چه زودتر برو دندونتو‌درست کن اونم دندون جلو اگه بی دندون بشی همون شوهرت کلی حرف بارت میکنه&n ...

بنظرتون دعوا درست نمیشه 

حق داری خب

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه