2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره طلابفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی مستاجرین و کلی قسط داریم نداره که بده

خب پس چی میگه که نمیذاره نمیشه درد بکشی که 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خودش پول بهت میده؟؟

بله ولی اندازه دندون هام نیست مبلغی ک بهم میده چون دندون های جلو هستند مبلغشون زیاد میشه 

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
خب پس چی میگه که نمیذاره نمیشه درد بکشی که 

قربونت برم درد ندارن ولی چون زیاد چای میخورم ترک خوردن باید روکش بشن دوتاشون هم زیرش اندازه ی سر سوزن سوراخ شدن

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
اونوقت بعدا اگه بفهمه دردسر میشه

بله میترسم کلا بهم بی اعتماد بشه

مال عروسیه اونم‌حق نظر داره...اما جایی هست قسطی بری دندون درست کنن؟

نه متاسفانه الان هم نقد درست میکنن