2777
2789
برنامه روزانه ات چطوری بود؟زیست و شیمی رو چطوری میخوندی؟

شیمی کنکور ۳ بخش داره 

حفظیات

تست مفهومی

مسئله

مورد اول هیچ راهی نداره جز جویدن کتاب درسی 😄 میتونی این نکات رو از متن کتاب جدا جدا پیدا کنی و توی یه دفترچه بنویسی و همه رو بکجا گلچین کنی و توی اوقات مرده بخونیشون

مورد دوم و سوم باید اول به متن کتاب مسلط بشی و بعدم تست زیاد بزنی که فول فول بشی 

زیست هم باید خیلی مرور کنی این رتبه برترهایی که میگن مثلا زیستو ۵۰ بار خوندن نه مزاح میکنن نه اغراق :)) واقعیته و راه موفقیت در زیست همینه که انقدر مرور کنی تا ملکه ذهنت بشه

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دقت کن به کامنتم نوشتم8000   اما اون (ا) کلمه اورد، اومده کنارش فک می کنی18000😂😂😂😂😂😂😂

با ۸۰۰۰ هم باز غیر ممکنه😂😂

اره خطای دید بود😂😂

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
نه بابا پرستاری تا12000 هم من قبولی دیدم

واقعا؟امیدوار شدم

پرستاری دولتی؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
وا چرا؟

چون انرژیم تموم شده بود..

از سال دهم شروع کردم خوندن سال ۹۸ اولین کنکورم بود یک ماه مونده بود به کنکور خسته شدم

نمیتونسم بخونم 

اینقد خسته بودم که سال بعدشم نمیتونسم بخونم

ولی الان احساس میکنم انرژی دارم شاید موندم برای سال سوم

حتی اگه از سال دهم نخونی ولی هی به خودت بگی که باید بخونم بازم انرژیت میره

من اکه برگردم عقب سال دهم فقطو فقط برای مدرسه ووامتحانا میخونم

تابستونشم یکمی درس میخونم و از سال یازدهم پا به پای ازمون قلم چی پیش میرم ولی تفریحامو حذف نمیکنم

بیشتر انرژیمو میزارم رو دوازدهم

متاسفانه کسی نبود راهنماییم کنع..

چون انرژیم تموم شده بود.. از سال دهم شروع کردم خوندن سال ۹۸ اولین کنکورم بود یک ماه مونده بود به کن ...

اخه همه کسایی که قبول شدن و حتی معلمم هام همینو میگن که آدم باید از دهم کنکوری بخونه

نمیدونم چیکار کنم

کل دخترخاله هام پرستارن😐

منم کل خاله هام و زن داییم😂😂

خودت چطور شدی؟کنکور دادی؟

نه هنوز دعا کن

انشالله در میای 

چی میخوای بدی؟تو هم پرستاری؟😂😂

پایه چندمی؟