2777
2789
الکی جوگیر نشو هنوز زوده به فکر کنکور باشی امسال بخون برای تیزهوشان که بری مدرسه خوب

هستم

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
ببین من یکی از فامیلامون(دختر بود) پارسال کنکور داد شد5000 امسال کنکور داد شد1300....بستگی به خوندن ...

یکی هم مثل من هس سال اول پیراپزشکی دولتی میاوردم ولی امسال خدا خدا میکنم پیراپزشکی آزاد بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی جوگیر نشو هنوز زوده به فکر کنکور باشی امسال بخون برای تیزهوشان که بری مدرسه خوب

جو گیر نیستم من اگه از الان میتونم سفت بخونم از دهم هم سختم میشه

مدرسه ام تیزهوشانه  فرزانگان یکم

شما چی در اومدین؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
خب برای سال بعد باید دوباره آزمون بدی

اره چون ریون دادیم ما ها باید بدیم واسه همون هم دارم خیلییی می خونم علاوه بر آزمون میخوام پایه ام خیلی خوب باشه واسه دهم و کنکور

و از همین الان یاد بگیرم سفت بخونم

من از هر کی پرسیدم گفته از الان باید آماده باشیم و اینکه من چون سمپادی ام امسال آزمون نهم به دهم دا ...

کتاب تست از هر درس یدونه فقط داشتم 

آزمون هم قلم چی

آزمون ورودی فرق داره قضیه ش ولی درکل میگم خیلیا بودن که اولش دوپینگ کردن آخرش این انرژی پوچ تموم شد و بریدن

انرژیتو یکجا تخلیه نکن کم کم خالی کن و ذخیره کن واسه سال دوازدهم 

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
یکی هم مثل من هس سال اول پیراپزشکی دولتی میاوردم ولی امسال خدا خدا میکنم پیراپزشکی آزاد بیارم

وا چرا؟

کتاب تست از هر درس یدونه فقط داشتم  آزمون هم قلم چی آزمون ورودی فرق داره قضیه ش ولی درکل میگم ...

آها مرسی

سال دوازدهم چند ساعت میخوندی؟

اره چون ریون دادیم ما ها باید بدیم واسه همون هم دارم خیلییی می خونم علاوه بر آزمون میخوام پایه ام خی ...

اخه درسای شما ربطی به کنکور نداره

کنکور از دهم و یازدهم و دوازدهم هس

کتاب تست از هر درس یدونه فقط داشتم  آزمون هم قلم چی آزمون ورودی فرق داره قضیه ش ولی درکل میگم ...

برنامه روزانه ات چطوری بود؟زیست و شیمی رو چطوری میخوندی؟

واییی عزیزم درک می کنم اتفاقا پسردایی خودمم اینطوری شد پارسال پرستاری دولتی با رتبه8000اورد اما امسال رتبه اش شد19000😯😯گفتم که بستگی به خوندنت داره

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
واییی عزیزم درک می کنم اتفاقا پسردایی خودمم اینطوری شد پارسال پرستاری دولتی با رتبه8000اورد اما امسا ...

با رتبه ۱۸۰۰۰ پرستاری دولتی امکان نداره😶😶😶😶

اره دقیقا منم همینجوری شدم نزدیکای کنکور ۹۸ اینقد انرژیم کم شد که سال بعدم اصلا نتونسم بخونم..ولی الان احساس میکنم دوباره انرژی دارم اگه قبول نشم میمونم برای سال سوم

منم از دهم میخوندم ولی اشتباه کردم