2777
2789
عنوان

ایده کسب و کار خانگی

459 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من مادرخانه دار هستم و امشب بفکر افتادم که منبع درآمدی بتونم داشته باشم برا کمکیمون

نظر خودم پختن یسری شیرینیجات ومرباوواینجور چیزهاست مثلا شیرینی هایی که زیادشناخته نیستن یا دردسرپختنشون تاحدودی یخچالی باشه پختشون یادسرها ممنون میشم کمکم کنید ایده بدید یاشیرینی ودسرهای شهرتون رو بادستور وعکسش برام بفرستید لطف بزرگی میکنید 

اگر خودتون هم ایده ای چیزی دارید کمک بزرگی بهم میکنید میخوام ازاینستابفروشم توی شهرکوچیکیم وچندتاپیج دیدم مال شیرینی وکیک پزی شهرمون که کارشون گرفته

الان فصل شیره درست کردنه علا هم که تو فامیلهای ما خوب فروش میره قط دردسرش زیاده 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم سبزی خشک و ترشیجات و شور  ایناهم خوبن چون یکی از فامیلامون رب  ترشی نعنا این چیزا در ...

اره خودمم تاحدودی توفکرم هست ولی نظرم بیشتر سمت دسر وشیرینی جاته چیزای جدید خصوصا که خریدارداشته باشن 

اره خودمم تاحدودی توفکرم هست ولی نظرم بیشتر سمت دسر وشیرینی جاته چیزای جدید خصوصا که خریدارداشته باش ...

اخه شیرین جات چیزی هست ک فوری خراب میشه تا فروش نره ولی ترشی لواشک ب این زودیا خراب نمیشه

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
اخه شیرین جات چیزی هست ک فوری خراب میشه تا فروش نره ولی ترشی لواشک ب این زودیا خراب نمیشه

منظورم فروش سفارشیه یعنی ازقبل  سفارش بدن تادرست کنم میخوام براشروع چندمدل کارخوب ومشتری پسنداماده کنم پیج درست کنم بذارم 

منظورم فروش سفارشیه یعنی ازقبل  سفارش بدن تادرست کنم میخوام براشروع چندمدل کارخوب ومشتری پسندام ...

اینم فکر خوبیه ولی حس میکنم سبزی و این چیزا بیشتر مشتری جمع میکنید تو فامیل اینام ازت سفارش میگیرن

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️

سرآشپز پاپیون نصب کن برنامه خوبیه 

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

اگه تسلط کافی روی کیک خامه ای نداری کیک عصرونه درست کن. مثلا کیک شکلاتی. نسکافه ای. هویج و گردو و اینجور چیزا. 

مربا هم بد نیست اگه سفارش بدن. 

دسر های ژلاتینه. حلوا داخل نون رولت خوشکله اگه بتونی بپزی. 

فینگر فود مثل ته چین تک نفره. سالاد ماکارونی. دلمه. کشک بادمجون سالادالویه   سمبوسه. دونات. اینا پر فروش هستن. 

اگه مشتری با کلاس تر داشتی فینگرای بهتر مثل انواع راتاها یا کاناپ ها یا حلوا بوتیکی سینی مزه. کیک مرغ. فیلو کاپها. پیتزا قیفی اینارو پیشنهاد بده و درست کن. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️