2777
2789
عنوان

النگوهام🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 85 پست
استارتر،عزیزم،سایت خرابه نمیشه عکس گزاشت

میدونم  فدات هروقت درست شد میذارم اینم شانس ماس

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
مبارکت باشه عزیزم ...منم وقتی بعدزایمان النگوهاموانداختم خوشحال بودم🤩🤩

من 9ماهه زایمان کردم الان پوشیدمشون خیلی حس خوبیه احساس میکنم تازه خریدم

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم حرفت کاملا درسته ولی چیکارکنم خیلی دلم میخاست داشته ولی نشدمثل ارزوی ماشین داشتن که ندا ...

من یه چیز بهت بگم...ما وضعمون مالیمون متوسط بود... خونه ساختیم ماشین هم خریدیم طلا هم داشتم آبرو هم داشتیم...یک شبه برباد رفت همش...ب اینا نمیشه دل بست...میدونی الان آرزوم اینه فقط یه زندگی با آرامش کنار شوهرم داشته باشم همین

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
من یه چیز بهت بگم...ما وضعمون مالیمون متوسط بود... خونه ساختیم ماشین هم خریدیم طلا هم داشتم آبرو هم ...

چرا عزیزم چی شد؟ خدابزرگه انشالله همچی درست میشه

من یه چیز بهت بگم...ما وضعمون مالیمون متوسط بود... خونه ساختیم ماشین هم خریدیم طلا هم داشتم آبرو هم ...

اخی چرا عزیزم.انشاالله که به هرچی میخای وازدست دادی برسی .منم تودلم مونده ولی ندارم که نمیشه کاری کرد.من خیلی غصه دارم ازادمای شوهرم نمیدونم ازکجاش بگم اوناخریدعروسی منانبردن سرویس نگرفتن همش شدارزوی محال

اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓
شوهرم افتاد زندان...الان خداروشکر اومده ولی دادگاه داره...اقد استرس دارم...تو رو خدا برام از ته دلتو ...

حتما دعات میکنم فداتشم توفکر نرو همچی درست میشه همیشه اینجوری نمیمونه

اخی چرا عزیزم.انشاالله که به هرچی میخای وازدست دادی برسی .منم تودلم مونده ولی ندارم که نمیشه کاری کر ...

بالا گفتم دلیلش رو...

فدای سرت از زندگی کنار بچه هات و شوهرت لذت ببر

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
حتما دعات میکنم فداتشم توفکر نرو همچی درست میشه همیشه اینجوری نمیمونه

ممنونم عزیزم ان شاءالله

بالا گفتم دلیلش رو... فدای سرت از زندگی کنار بچه هات و شوهرت لذت ببر

ممنون خانم.مهربون خوشحال شدم باخانم باکمالاتی مثلشما حرف زدم

اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓
شوهرم افتاد زندان...الان خداروشکر اومده ولی دادگاه داره...اقد استرس دارم...تو رو خدا برام از ته دلتو ...

الهی خداهمه ی مشکلات زندگیتا حل کنه برارفع قرض زیادسوره ی قدربخون

ممنون خانم.مهربون خوشحال شدم باخانم باکمالاتی مثلشما حرف زدم

فدات شم...تو رو خدا برام دعا کن از ته دلت...دعا کن شوهرم همیشه پیشم باشه...دعام زندگیم درست شه...استرس دارم

فدات شم...تو رو خدا برام دعا کن از ته دلت...دعا کن شوهرم همیشه پیشم باشه...دعام زندگیم درست شه...است ...

چشم من دعامیکنم اگه قابل باشم خداقبول کنه 

ب خوشی استفاده کنی عزیزم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️