2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده میشه کسی کمکم کنه

61 بازدید | 6 پست

بخاطر اینکه پدرم رئیسه و وضع مالی مون خوبه خودم هم خوش قیافه هستم حالا هم به تازگی دانشجوی رشته ی پزشکی شدم و خونه و ماشین خوبی داریم و خانواده مون جلوی بقیه شده صورتشون با سیلی سرخ نگه داره نمیزاره بفهمم چه مشکلاتی داریم بخدا قسم الان از کیه عمه هام اسطوری می‌زارن مزمونشون هم اینه که دارن به ما حسودی میکنم یا میگن اونی که بیشتر از ما داره ، امشبم دعا پیدا کردم زیر فرشمون

البته استوری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکماه پیش دانشجوی پیام نور بودیالان شدی دانشجوی پزشکی؟؟؟؟ خدایا این سایت رو برگردون به همون ده دوازد ...

پیام نور میخونم دیگه برای رشته ی روانشناسی در آینده می‌خوام پزشک شم مگه من گفتم الان پزشکم

کلا تو خانواده اینا کسی دانشگاه نرفته.. واسه همین میگم به همینم حسودی میکنم حالا بحث من اصلا این نیست بازم اونها رو خودم نادیده می‌گرفتم یا تک و توک جواب میدادم.. امشب خیلی ترسیدم سر این موضوع راستش