2777
2789
عنوان

النگوهام🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 85 پست
منم نمیدونم توچه مرگته حسودیت میشه 

من حسودیم نمیشه شرمنده اگه یه چیزی گفتم اخه النگوخیلی دوست دارم ولی ناراحتم که ندارم.الهی به خوشی دستت کنی

اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن اینا همون حسودا سایتن....مبارکت باشه منم خیلی دوس دارم ولی همه رو فروختم

مال 4سال پیشه خریدم ممنون

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
من حسودیم نمیشه شرمنده اگه یه چیزی گفتم اخه النگوخیلی دوست دارم ولی ناراحتم که ندارم.الهی به خوشی دس ...

انشالله که میخری گلم 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
من حسودیم نمیشه شرمنده اگه یه چیزی گفتم اخه النگوخیلی دوست دارم ولی ناراحتم که ندارم.الهی به خوشی دس ...

اخی عزیزم خدا بزرگه...شاید تو هم خریدی ب زودی

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
انشالله که میخری گلم 

عکس نمیزاری؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
انشالله که میخری گلم 

ممنون عزیزم ولی ما وضع مالیمون زیادخوب نیست طلاهم خیلی گرونه یعنی قبلا داشتم ده تابا یک تک دست گوشواره وزنجیربااسم که یادگاری مادرم بودبراخونه خریدن فروختم چندسال پیش گرمی75تومن الان یه خونه 60تومنی خریدیم اگه بودحالاخیلی پول میدادن

اگه اینجا موندم توی این سایت دلیل تنهایی نیست .دلیلش تویی که شدی نفسم اخه بی نفس که نمیشه زندگی کرد💓💓💓
اخی عزیزم خدا بزرگه...شاید تو هم خریدی ب زودی

مرسی گلم نمیشه دیگه خریداگه هم داشتم بگیرم دوتادختردارم اونانمیزاشتن بخرم میگفتن برامابگیر

ممنون عزیزم ولی ما وضع مالیمون زیادخوب نیست طلاهم خیلی گرونه یعنی قبلا داشتم ده تابا یک تک دست گوشوا ...

عزیزم بخدا طلا مهم نیس...آدم دلش خوش باشه آرامش داشته باشه کافیه

عزیزم بخدا طلا مهم نیس...آدم دلش خوش باشه آرامش داشته باشه کافیه

میدونم عزیزم حرفت کاملا درسته ولی چیکارکنم خیلی دلم میخاست داشته ولی نشدمثل ارزوی ماشین داشتن که نداریم دلم میخاست خودم ماشین داشتم ولی صلاح نبوده داشته باشیم

بچه ها به خدا هرکاری میکنم نمیاد نخواستم پز بدم چرا بعضیا اینجورین انقد راحت دل میشکنن حوصله م سر رف ...

مبارکت باشه عزیزم ...منم وقتی بعدزایمان النگوهاموانداختم خوشحال بودم🤩🤩