2777
2789
عنوان

دوست پسری قصدش جدیه

188 بازدید | 19 پست

نشانه علاقه واقعی چیه یا اینکه کردنشون قصدش جدیه  

همیشه واسم سواله همش حرفها وحرکات عاشقانه حتی قسم بدون پدر ومادر اخرش دروغ درمیاد

یعنی من خیلی ساده بودم اخه قسم بجون مادر

دیگه چطوری حرفهای عاشقانه باور کنم

اوکی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شاید طرفت اول قصدشو داشته قسم خورده

بعدا گذشت زمان منصرف شده...

اینکه روش حساب کنی واس چن سال اینده با این امید طرف میاد خاستگاری حتما اشتباهه

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

خودتم فهمیدی چی نوشتی خدایی؟!😩😩😩😩😧😧😧😧

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

هر وقت با خانوادش اومد خواستگاری باور کن .

حتی اینکه بگه مامانم هم در جریانه الکیه . خب همه مادرا میدونن پسرشون دوست دختر داره و از خداشونه سرشون با دختر گرم باشه 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
والا شاید طرفت اول قصدشو داشته قسم خورده بعدا گذشت زمان منصرف شده... اینکه روش حساب کنی واس چن سال ...

من حرف خواستگاری نزدم  خودش قسم میخورد بجون مادرش  بیشتر ناراحت شدم از دروغگویی 

اوکی شکر 
من حرف خواستگاری نزدم  خودش قسم میخورد بجون مادرش  بیشتر ناراحت شدم از دروغگویی

حق داری نشون میده طرف هیجانی تصمیم میگیره دیگ 

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
عشق یه چیزی مگه کشک و دوغه.احساست رو مفت از دست نده.گران باش بگذار بهایت را بپردازند.هر چند ان هنگام ...

منکه کلا میگن دختر سر سنگینی هستم ولی میگم از کجا بفهمم طرف حرفهای عاشقانه راسته  دیگه بیخیال ارتباط شدم  دیگه عشق باور ندارم

اوکی شکر