2777
2789

1 و خورده ای دارم میخوام طلا بخرم

پولامم ماهانه هر چقدر بود سکه گرمی بخرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

پس انداز...........مگه پولی هم میمونه که پس انداز کنیم

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چون شاغلم چه محرد بودم چه الان یک سوم پول پس انداز میکنم بعد مدتی جمع میشد طلا میدادم

الانم اول ماه حتما مقداری تو کارت میدیزم‌که رمز دوم نداره تو کیعم هیچوقت نمیزارم چیزی ببینم وسوسه شم خرید کنم

الکی خرید نمیکنم مگه نیاز باشه

من چون شاغلم چه محرد بودم چه الان یک سوم پول پس انداز میکنم بعد مدتی جمع میشد طلا میدادم الانم اول ...

چند گرم طلا خریدی

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
من چون شاغلم چه محرد بودم چه الان یک سوم پول پس انداز میکنم بعد مدتی جمع میشد طلا میدادم الانم اول ...

خیلی خوبه ک، منم شاغلم ولی جز زمانی ک میخواسیم خونه بخریم و قبلش ک وسایل خونه رو گرفتیم

دیگه نمیتونم پس انداز کنم وقتی میدونم چیز اساسی نیاز ندارم.

تا اخر ماه نشده هرچی دارم تموم میشه، شوهرمم مثل خودمه😐

خب پس انداز کلیمون ک بعد تحویل پروژهای همسرمه ک میزاریم بانک بعد ک زیاد شد ی تیکه زمین یا خونه میگیریم با قبلیا.پس انداز خودم ک ماهی ی تومن پول دارم با ۲۵۰سود با یارانه و معیشتی اینا کلا میره قسط،واسه قرعه خونگی بعد بقیه ک مثلا مناسبتا خانوادم یا شوهرم میده یا پورسانت کاراشو اینا اوناام جمع میکنمو طلا و سکه میگیرم اها پولای قلک پسرمم هست اکثرا هم نیم یا ربع میگیرم

چند گرم طلا خریدی

من همه سال ۹۷ فروختم‌باهاش جهاز خریدم و گذاشنم‌رو پول خونه

تمام خرید داماد خودم انجام‌دادم چندتیکه طلا دست مامانم دادم به مناسبت بهم بده فقط مامانم موقع عقد سکه ای به همسرم دستبندی به من داد تنها خرجی واسه عروسی من کرد

الانم زیاد ندارم اونای هست استفاده میشه.. چند گرم پس اندازه نمیدونم چون از این‌پا دسبتدی ریز خریدم هر پولی دستم اومده زیر یک گرم خریدم چون پولم نخواستم خراب شه یا پارسیان خریدم  اخرین باز عید طلا خریدم  خریدم‌

بعد من کسی میدی گوشواره جدید یا چیزی جدید  پوشیدم‌میگفتم عوض کردم درصورتی قبلی داشتم 

خیلی خوبه ک، منم شاغلم ولی جز زمانی ک میخواسیم خونه بخریم و قبلش ک وسایل خونه رو گرفتیم دیگه نمیتون ...

بهتر اینه اول ماه جدا کنی نه بگی ببینم‌اخر ماه چی میمونه

میدونم هزینه گرون وافعا به پس انداز نمیرسیم 

ولی حتی مبلغ کم همون اول کنار بزاریم بهتر 

بهتر اینه اول ماه جدا کنی نه بگی ببینم‌اخر ماه چی میمونه میدونم هزینه گرون وافعا به پس انداز نمیرسی ...

این خیلی خوبه، شوهرمم میگه پول میدم تو پس انداز کن، ولی منم خیلی ولخرج، ارین ب بعد همون اول ی مبلغی رو جدا میکنیم، اصلا هم  روش حساب باز نمیکنیم با خرجای بی خود

این خیلی خوبه، شوهرمم میگه پول میدم تو پس انداز کن، ولی منم خیلی ولخرج، ارین ب بعد همون اول ی مبلغی ...

تو کارتی بزار که تو کیف کارت دم دستت نباشه بهتر تمام‌رمز همراه بانک اون کارت غیرفعال کن 

انشالله خدا بهتون برکت بده

تو کارتی بزار که تو کیف کارت دم دستت نباشه بهتر تمام‌رمز همراه بانک اون کارت غیرفعال کن  انشال ...

اممنون عزیزم، اره یا این کارو میکنم یا ی حساب بدون کارت باز میکنم