2777
2789
عنوان

اونا که سزارین کردین میاین یه لحظه😌

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 71 پست
من ۱۰ماهه سزارین کردم فقط شکمم پایینش سره وگرنه درد اصلا

تازه از من علاوه بر اینا جای عملم گوشت هم آورده😑

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
من همه چی بلند میکنم 😭

افرین🤦‍♀️

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار ساله سزارین شدم گاهی اینطور میشم. وقتی یهو از جام پامیشم. وقتی بالا میارم یا عطسه میکنم عضلات ش ...

از منم همینجوره موقع میخوام حرکات کششی انجام بدم شکمم درد میگیره

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
چه ربطی به بچه داره🤔

بزار نگم اگه طبیعی بدنیا اورده بودم الان نی نی کوچولوم زنده بود ربطش به ریه بچس خیلی چیزای دیگه ...

مثلا با یک شال یا روسری که گرم باشه

اهان مرسی عزیزم

بزار نگم اگه طبیعی بدنیا اورده بودم الان نی نی کوچولوم زنده بود ربطش به ریه بچس خیلی چیزای دیگه ...

😳😳😳😳

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
استارتر میگه جای بخیه هام درد میگیره 🤔🤔

عزیزم چقد ملا نقطه ای منظورم جای عمل 😲

استارتر میگه جای بخیه هام درد میگیره 🤔🤔

یکی نوشته بود راجب کمر درد بعدش پیام شماگفتین سز خوب نیس ربطش دادم بهم😂... سوز میزنه که چیزی نیس 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

عزیز شما ریه بچت خوب تشکیل نشد قبلش بهت امپول ریه نزدن لابد وگرنه سزارین ۳۸هفته تمام انجام میشه و ریه بچه تمام شده هست.خیلی بچه ها بر اثر زایمان طبیعی مشکل پیدا کردن پس ترس به دل یک مادر راه نده

❤️🌷

من كه اينجوري نيستم شايد يكم چسبندگي پيدا كرده باشي

ولی نگو خدا نکنه از کجا بدونم برم پیش دکتر

اصلا بی ربطه  این‌همه بچه سزارین دنیا میان تو دنیا

اره یک در هزار عین بچه من نمیمونه ریه ب مشکل میخوره یه وقتایی بهتره ریسک نشه