2777
2789
عنوان

اونا که سزارین کردین میاین یه لحظه😌

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 71 پست
عزیز شما ریه بچت خوب تشکیل نشد قبلش بهت امپول ریه نزدن لابد وگرنه سزارین ۳۸هفته تمام انجام میشه و ری ...

من کی ترس راه دادم عزیزم تجربه خودم بود نظر شخصی من این بود و اینکه کسی بخواد سزارین کنه این فقط یه طرف داستان و جوانب دیگه ای هم داره بله درست میگید

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز شما ریه بچت خوب تشکیل نشد قبلش بهت امپول ریه نزدن لابد وگرنه سزارین ۳۸هفته تمام انجام میشه و ری ...

امپول ریه زدم عزیزم و 36هفته بودم ولی دکتر شکمم نگاه میکرد میگفت بچه وزنش خوبه دنیا بیار خدا ازش نگذره

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
من تازه سزارین کردم .واژنم خیلی تنگ شده .میترسم چسبندگی چیزی گرفته باشم کسی هست

وازن با رحم فرق داره ابجی😳

میدونمـ.شنیدم رحمو در میان تمییز میکنن تو زایمان گفتم چیزی نشده باشه .

تو سر یا طبیعی؟

میدونمـ.شنیدم رحمو در میان تمییز میکنن تو زایمان گفتم چیزی نشده باشه .

اگه چسبندگی باشه از کجا بدونیم از من زیر شکمم سوزش هم داره بعضی وقتا میشه چسبندگی باشه؟

اگه چسبندگی باشه از کجا بدونیم از من زیر شکمم سوزش هم داره بعضی وقتا میشه چسبندگی باشه؟

من سز بودم .دو ماه پیشـ.شنیدم عوارضش چسبندگیه .باید سونو بدی گمونم متوجه بشی .شاید باشه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
من سز بودم .دو ماه پیشـ.شنیدم عوارضش چسبندگیه .باید سونو بدی گمونم متوجه بشی .شاید باشه

باشه ممنون عزیزم😥