2777
2789

قشنگ شدی استارتر فقط ابروهاتم باید رنگ کنی و همیشه به موهات رسیدگی کنی و آرایش کنی😍 موهاتو با سرم مو تقویت کنی خیلی ناز میشه😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۰ ساله ام هست ۶ساله ازدواج کردم بچه هم دارم هنوز موهامو رنگ نزدم حتی شب عروسی تازه مو سفیدم دارم ...

خو این افتخاره؟؟؟؟؟

این که عاشق تجربه ی چیزهای جدید هستم و میخوام لذت ببرم و همسرم هم خیلی خیلی خوشحال میشه بده؟؟؟

فوقش چند سال عمر میکنیم که نخوایم تمام رنگ ها رو امتحان کنیم😅😅😅

من خودم به شدت با یکنواختی و تکراری بودن مخالفم.

حتی دیگه برا خودمم تکراری میشم 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

من رنگ دوس دارم اما وقتی رنگ میکنم مث چی پشیمون میشم.الانم دو سه سالیه موهام رنگ نکردم.دوس دارم عسلی کنم میترسم گند بزنه به موهام 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود...گاهی برای خنده دلم تنگ میشود...گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود...گویی به خواب بود جوانی مان گذشت...گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود 
قربون دهنت من ۳۰ سالگی ازدواج کردم بخدا تا همون موقع ایده آلام عوض می شدروزانه😁

تزشونم اینه که ادما باهم فرق دارن ،بعضیا زودتر عاقل میشن😂😂 درصورتیکه این حرف چرتی بیش نیست✋🏻

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
قشنگ شدی استارتر فقط ابروهاتم باید رنگ کنی و همیشه به موهات رسیدگی کنی و آرایش کنی😍 موهاتو با سرم م ...

مرسی عزیزم. سرم مو چی بگیرم بهتره؟؟؟

آرایش هم فک‌کنم با این رنگ نو همیشه باید داشته باشم

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
من ۳۰ ساله ام هست ۶ساله ازدواج کردم بچه هم دارم هنوز موهامو رنگ نزدم حتی شب عروسی تازه مو سفیدم دارم ...

دقیقا منم مثل شمام....

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
خو این افتخاره؟؟؟؟؟ این که عاشق تجربه ی چیزهای جدید هستم و میخوام لذت ببرم و همسرم هم خیلی خیلی خوش ...

عزیز جان مقاومت نکن

ما هم می تونیم صدتا رنگ انتخاب کنیم ولی امون از کچلی بعدش

هرچند من خودم موهام فندوقیه و نیازی به رنگ نداره

ولی شما راحت باش بعدشم پرکلاغی بذار😁