2777
2789
نه والا من پیرم بشم رنگ قناری نمی کنم😂

باشه رنگ پی پی قهوه ای کن😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آخه اون رنگ زرد که اسی زده خیلی داغونه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️... حداقل این خیلی قشنگ تره

عزیزم زرد کامل که نیست نور افتاده😂😂😂

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی درباره رنگ موهاش نظر پرسید ولی بی شخصیتی ی سریام ثابت شد

عجباااا😐😐😐😐😐😐

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خو این افتخاره؟؟؟؟؟ این که عاشق تجربه ی چیزهای جدید هستم و میخوام لذت ببرم و همسرم هم خیلی خیلی خوش ...

مبارکه عزیزم  رنگ بلوند اولش که میزاری  تا جا بیفته یه مقدار زمان میبره ولی یه مقدار که رشد کرد قشنگ میشه نگران نباش 

اگر هم دیدی خیلی زرد شد خودت رنگساژ کن تو حموم 

عزیز جان مقاومت نکن ما هم می تونیم صدتا رنگ انتخاب کنیمولی امون از کچلی بعدش هرچند من خودم مو ...

سلیقه ها متفاوت ه 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
مبارکه عزیزم  رنگ بلوند اولش که میزاری  تا جا بیفته یه مقدار زمان میبره ولی یه مقدار که رش ...

عزیزم یعنی چی ؟

خو این افتخاره؟؟؟؟؟ این که عاشق تجربه ی چیزهای جدید هستم و میخوام لذت ببرم و همسرم هم خیلی خیلی خوش ...

عزیزم مهم اینه که خودت دوست داشته باشی سعی کن همیشه برای همسرت تنوع داشته باشی مطمین باش خانم هایی که به خودشون نمیرسنن و رنگ نمیکنن خیانت دارن به همسرانشون میکنن چون همسراشون تنوع دوست دارن موهاتم قشنگ شده حالا اگه این موتو آمبره کنی عالی میشه و خیلی دخترونه تر

آی گفتی دختر عمم اینقدر از این اداها داشت ، بشقاب مشترک یکیشه

معمولا دخترای ندیده این ریختین و چون زندگیشونو تو شوهر کردن خلاصه کردن این اداها رو در میارن انگار برد پیتو تور کردن نه قلوم رضای خباز 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
تزشونم اینه که ادما باهم فرق دارن ،بعضیا زودتر عاقل میشن😂😂 درصورتیکه این حرف چرتی بیش نیست✋🏻

آخه اینو نگن چی بگن؟

بخدا دلم برلشون می سوزه

طعم مجردی دانشگاه سفر دوستانه استقلال مالی هیچی هیچی نفهمیدن مستقیم می شن زن خونه بی آنکه حتی خبر داشته باشن از لذت های مجردی

برا همینه جبهه می گیرن

باور کن حق دارن

کسی که سیب نخورده چطور در مورد طعمش نظر بده؟ 

عزیز جام مقاومت نکن ما هم می تونیم صدتا رنگ انتخاب کنیمولی امون از کچلی بعدش هرچند من خودم موهام ف ...

عزیزم یکی مثل شما حتی اگه تمام موهاشم سفید بشه براش مهم نیست،اما یکی مثل اسی دوست داره تنوع بده و به خودش برسه،قرار نیست همه مثل هم باشن چون فقط ۱۸ سالشه