2777
2789
عنوان

سلام . شده همسرتون خوب باشه ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست
من هی با بقیه مقایسه اش میکنم . ‌کار اشتباهیه

خودتو بذار جای همسرت، اگر ایشون هم بخواد شما رو با خانومهای دیگه مقایسه کنه قطعا کاستی و نقصهایی پیدا میشه، هرشب هم دفتر شکرگزاری بنویس و ویژگیها و کارهای خوبشو بشمار

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من هی با بقیه مقایسه اش میکنم . ‌کار اشتباهیه

همه همین کارو میکنن ک نباید بکنیم معلومه اشتباه من الان کمترش کردم خیلیییی

یه صلوات میفرستی برام🙏🙏...... من خدایی دارم مثل گلبرگ شقایق زیباست ... درد هرچقدر بزرگ باشه خدا بزرگتره .... خدا وقتی تورا می آفرید حواسش به آرزو های من بود تو شدی همان آرزوی من 😍😍😍ایشالا برسه اونروزی که نی نی دار بشم 😍😍😍.         روز تعطیله و مشغول تمیز کردن خونه هستم. تصمیم میگیرم سر و سامونی به کمد لباسام بدم. در کمد رو که باز میکنم چشمم میوفته به لباسهای مهمونیم. یه دفعه یادم میوفته که کم مونده یه سال بشه که هیچکدومشون رو نپوشیدم. کفشها و کیفهایی که از بیشترشون مدتهاست هیچ استفاده ای نکردم. کابینتها رو که میخوام تمیز کنم  چشمم به ظرف و ظروفی میفته که یه ساله هیچ غذایی دلشون رو گرم نکرده.مبلهایی که یه ساله رومبلیشون کنار نرفته تا پذیرای حضور گرم عزیزی بشن. باورم نمیشه که مدتهاست مثل خیلی ها هیچ مهمونی نداشتیم و هیچ جایی مهمونی نرفتیم. یه ترسی دلمو چنگ میزنه.نکنه عادت کنیم؟؟؟عادت کنیم به خلوت خونه هامون، به تنهاییمون، به سکونمون و به سکوت. از عادت میترسم، همون که  اوریانا فالاچی میگه بی رحمترین سَمّیه که میتونه اسیرت کنه، که به هر شرایطی سر خم کنی. نکنه عادت کنیم به بی خبری از هم. به بی عشق ماندن، به بی دوست ماندن..  با خودم فکر میکنم شاید مرگ بدترین پیامد پاندمی کرونا نباشه، شاید اگر کرونا کمی بیشتر طول بکشه تو دنیای پساکرونا بیماری تنهایی و مردم گریزی چنان تو سلولهامون رخنه کنه که با هیچ واکسنی ایمنی پیدا نکنیم.از ته دل دعا میکنم قبل از یخ زدن دلامون، از این ویروس ویرانگر نجات پیدا کنیم که زندگی بی دوست داشتن، بی رفت و آمد، بی دید و بازدید، بی حضور انسانها، بی امید دیدار به هیچ نمی ارزه.به قول شاملو  "سالیان بسیار نمی‌بایستدریافتن راکه هر ویرانه، نشان از غیاب انسانی ست،که حضورِ انسانآبادانی‌ست".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه افت ی رابطس فقط ب این فکر کن ک اون تمام کاری چیزی ک میتونسته رو برات گزاشته 

عزیزم یه خورده دیگه از این حرفا میزنی ؟ خیلی انرژی مثبت داخلشون هست😅

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
😘😘😘  همه دوستام منو با این شعر میشناسن

منم پس با همین شعر یادت میمونم⁦❤️⁩

یه صلوات میفرستی برام🙏🙏...... من خدایی دارم مثل گلبرگ شقایق زیباست ... درد هرچقدر بزرگ باشه خدا بزرگتره .... خدا وقتی تورا می آفرید حواسش به آرزو های من بود تو شدی همان آرزوی من 😍😍😍ایشالا برسه اونروزی که نی نی دار بشم 😍😍😍.         روز تعطیله و مشغول تمیز کردن خونه هستم. تصمیم میگیرم سر و سامونی به کمد لباسام بدم. در کمد رو که باز میکنم چشمم میوفته به لباسهای مهمونیم. یه دفعه یادم میوفته که کم مونده یه سال بشه که هیچکدومشون رو نپوشیدم. کفشها و کیفهایی که از بیشترشون مدتهاست هیچ استفاده ای نکردم. کابینتها رو که میخوام تمیز کنم  چشمم به ظرف و ظروفی میفته که یه ساله هیچ غذایی دلشون رو گرم نکرده.مبلهایی که یه ساله رومبلیشون کنار نرفته تا پذیرای حضور گرم عزیزی بشن. باورم نمیشه که مدتهاست مثل خیلی ها هیچ مهمونی نداشتیم و هیچ جایی مهمونی نرفتیم. یه ترسی دلمو چنگ میزنه.نکنه عادت کنیم؟؟؟عادت کنیم به خلوت خونه هامون، به تنهاییمون، به سکونمون و به سکوت. از عادت میترسم، همون که  اوریانا فالاچی میگه بی رحمترین سَمّیه که میتونه اسیرت کنه، که به هر شرایطی سر خم کنی. نکنه عادت کنیم به بی خبری از هم. به بی عشق ماندن، به بی دوست ماندن..  با خودم فکر میکنم شاید مرگ بدترین پیامد پاندمی کرونا نباشه، شاید اگر کرونا کمی بیشتر طول بکشه تو دنیای پساکرونا بیماری تنهایی و مردم گریزی چنان تو سلولهامون رخنه کنه که با هیچ واکسنی ایمنی پیدا نکنیم.از ته دل دعا میکنم قبل از یخ زدن دلامون، از این ویروس ویرانگر نجات پیدا کنیم که زندگی بی دوست داشتن، بی رفت و آمد، بی دید و بازدید، بی حضور انسانها، بی امید دیدار به هیچ نمی ارزه.به قول شاملو  "سالیان بسیار نمی‌بایستدریافتن راکه هر ویرانه، نشان از غیاب انسانی ست،که حضورِ انسانآبادانی‌ست".
عزیزم یه خورده دیگه از این حرفا میزنی ؟ خیلی انرژی مثبت داخلشون هست😅

😂🧡هیچی فقط همین ک مقایسه نکنی کافیه هرکسی میتونه خودشو مقایسه کنه بگه چرا من زندگیم مثل فلان بازیگر نیس یا چرا تو اینستگرام همه خوشحالن ولی اینا فقط ظاهر زندگیشونه ی خوشیایی تو زندگی هممون هست ک شاید تو زندگی خیلیا نباشه فقط شکرگزار لحظات خوبت باش ازش لذت ببر 

خدا بزرگه㋛✿

من شوهرمو مقایسع نمیکنم با مردا من زندگیو بقیه رو مقایسه میکنم یا وقتی دعوامون شد یاد حرف دخترعموم میفتم ک روز عقد م گفت اگ شاید جواب مثبت نمیدادی سرنوشتت فرق میکرد همیشه یاد حرفش میفتم

خودتو بذار جای همسرت، اگر ایشون هم بخواد شما رو با خانومهای دیگه مقایسه کنه قطعا کاستی و نقصهایی پید ...

آخه من یه اشتباهی که کردم این بود خیلی زود عقد کردم و من ازش سر هستم . اینو خودم نمی گم . به خاطر همین همش میگم شاید زندگی م متفاوت میبود

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
آخه من یه اشتباهی که کردم این بود خیلی زود عقد کردم و من ازش سر هستم . اینو خودم نمی گم . به خاطر هم ...

اگر خودت نمیگی پس به حرف بقیه اصلا توجهی نکن،اصلا سر بودن به چه معناست، مثلا شاید بشه تفاوت درک و فرهنگ رومعیار مهمی برای سر بودن یا نبودن اعلام کرد، وگرنه دیگه مسائل ظاهری دیگه مثل سطح مالی وقد و هیکل و زیبایی و... واقعا فقط حرف مردمه، من خودم دکتری دارم و حتی پدر و مادرم هم لیسانس دارن اما خانواده ی همسرم اصلا تحصیل کرده نیستن و خودش هم ارشد داره، اما واقعا شعور و درک بالایی دارن، این رو نمیشه معیاری برای سر بودن من دونست، ضمن اینکه حالا شما دیگه تصمیمتو گرفتی و هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه که اگر دیرتر عقد میکردی بهتر بود،الان این افکار منفی فقط وجودتو سمی میکنه و محبت همسرتو از دلت بیرون میبره

اگر خودت نمیگی پس به حرف بقیه اصلا توجهی نکن،اصلا سر بودن به چه معناست، مثلا شاید بشه تفاوت درک و فر ...

ممنون عزیزم چقدر شما عاقلی .

واقعا این افکار داره حال منو د میکنه

ممنون عزیزم چقدر شما عاقلی . واقعا این افکار داره حال منو د میکنه

لطف داری عزیزم، واقعا همینطوره، یک موقعهایی انقدر آدم غرق خوشبختی میشه که یهو انگار خوشی میزنه زیر دلش😊 من در اینجور مواقع به ویژگیهای خوبی که همسرم داره و واقعا کمتر مردی دوروبرم داره فکر میکنم، مقایسه در این مورد فکر کنم جایز باشه😂 گاهی تا جایی پیش میرم که دیگه توی ذهنم قربون صدقه ش میرم و طاقت ندارم برسه خونه! امتحان کن جواب میده😉