2777
2789
عنوان

دخترم با باباش رفت حموم

6632 بازدید | 42 پست

دخترم چهارماهشه شوهرم میرفت حموم.دخترمم باخودش برد.البته لباسش تنش بود شوهرم

چ ذوقی مکردن.بنظرتون عیبی ندارا؟منم خودم جلودر کمکش مکردم😂😂😂شوهرای شمام ازاینکارا مکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب چرا؟؟؟

دختر من ۴ سالهش با باباش میرع حموم

فقط مواظب باش ازدسش نیفته.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
الان روشنفکرا میان😂

😆😆😆😆😆لااایک

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤