2777
2789
عنوان

مراقب چالش مومو باشین

642 بازدید | 66 پست

مخصوصا کسانی ک تو خونه نوجوون دارن باید حضورشون رو در فضای مجازی کنترل کنید چون جدیدا ی چالشی هس ب اسم مومو ک از طریق واتساپ با افراد ارتباط برقرار میکنن و ممکنه عواقب خطرناکی برای فرد یا خانوادش داشته باشه 

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین چیزی وجود نداره. یه حقه اینترنتی هست که با ترسوندن مردم پول درآرن. هیچ مرگی هم بر اثر این حقه تو دنیا گزارش نشده! چرت محضه

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

اصلا لینکای ناشناس رو نباید باز کرد. چه مومو چه غیر اون.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
همچین چیزی وجود نداره. یه حقه اینترنتی هست که با ترسوندن مردم پول درآرن. هیچ مرگی هم بر اثر این حقه ...

بچه ها ساده آن باور میکنن ما میفهمیم چیزی نیست اونا ک‌نمیفهمن

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
همچین چیزی وجود نداره. یه حقه اینترنتی هست که با ترسوندن مردم پول درآرن. هیچ مرگی هم بر اثر این حقه ...

خب بچه های کوچیک ممکنه تحت تاثیر قرار بگیرن 

واااای بازم مومو؟؟؟نی نی سایت پرشده از مومو آدم میترسه واردش بشه    

آخه اصلا ترسناک نیس ب نظرم ولی ممکنه برای بچه ها ک زود ی مطلب رو میپذیرن خطرناک باشه

امروز ظهر تو شبکه خبر داشت  یکی میگفت که دروغ رسانه ای هستش مومو

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم