2777
2789
عنوان

مراقب چالش مومو باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی میگن ی پسربچه۱۱ساله تو اهواز مرده ازترس این مومو

دقیقا... خیلی ناراحت شدم 

نمیدونم واسه این بوده یا نه ولی کلا زیادی چرخیدن بچه ها تو فضاهای مجازی آینده خوبی نداره

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
آخه اصلا ترسناک نیس ب نظرم ولی ممکنه برای بچه ها ک زود ی مطلب رو میپذیرن خطرناک باشه

آخه یکهفته پیش به من پیام داد خیلی منم بلاکش کردم واتس اپ وتلگرامم حذف کاربری زدم الانم فقط تو نی نی سایتم چیز دیگه ای ندارم

همچین چیزی وجود نداره. یه حقه اینترنتی هست که با ترسوندن مردم پول درآرن. هیچ مرگی هم بر اثر این حقه ...

چرا همه جیزو به بازی میگیرین مانی پسر۱۳ ساله درجنون ایران فوت شد

دختر۱۲ سالع آمریکایی فوت شد

وقتی درمورد جیزی نمیدونید نظرندین یکی نمیدونه میاد از روی نظر شما بی اهمیت نیگیره این قضیه رو

بلکه مسله کاملا جدی هست

حتی توی کانال های مدرسه هم بازی مومو رو زدن 

اگه برین گوگل بخونید میفهمید که برنامه شاد رو برای همین درست کردن 

خواهش میکنم نی نی سایتی های عزیز

تاازچیزی مطمئن نیستین پست درج نکنید

این یه هوچی بازی بیش نیست میخوان واتس اپ هم فیلت ر کنن مومو رو بهونه کردن،این خط-  این نشون/

نمیدونم والا ولی بهتره کلا لینکای ناشناس رو باز نکنیم ک خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

آخه یکهفته پیش به من پیام داد خیلی منم بلاکش کردم واتس اپ وتلگرامم حذف کاربری زدم الانم فقط تو نی نی ...

خب همون بلاکش میکردی دیگه چرا کاربریتو لغو کردی عزیزم

بچه ها ساده آن باور میکنن ما میفهمیم چیزی نیست اونا ک‌نمیفهمن

خب فقط براشون توضیح بدید این یه حقه است و یه عده به فکر اذیت بقیه هستن ولی این خطری برات نداره و کاری نمیکنه. رو صفحت اومد دیلیت کن

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
خب بچه های کوچیک ممکنه تحت تاثیر قرار بگیرن 

چیزی نمیشه که. براش توصیح بده این یه حقه اینترنتی هست و ترس نداره. کاریم نمیکنه. 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...