2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دنیا جون پروفت چه خوشگلههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🍂

ممنون لطف داری گذاشتم نی نی یار سانسور کرده خخخخخ

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

خوب کرده والا همینقدشم دیوونه کنندس🤪😍😍

😅😅😅😘

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

عزیزم نگران نباش منم لک بینی داشتم و هماتوم داشتم ولی با شیاف برطرف شد

بعدشم فکر میکنم زوده برای قلب بچه یکم دیگه صبرکن و فقط استراحت کن بعدا باز برو سونو

اگه باز لک دیدی به دکتر بگو ولی نگران نشو شنیدم بعضیا بعد استفاده شیاف لک بینیشون بیشتر میشه ولی هرچیزیو با دکترت در میون بزار

♡خدایا شکرت♡

عزیزم نگران نباش منم لک بینی داشتم و هماتوم داشتم ولی با شیاف برطرف شد بعدشم فکر میکنم زوده برای قل ...

سلام عزیزم دوباره رفتم سونو گفت کیسه آب نرماله فقط پشت جفت لخته خونه و لک بینی دارم میخاستم بدونم تو چیکار کردی برطرف شد بخدا دوروزه همش دارم گریه میکنم صورتم باد کرده از بس گریه کردم توروخدا راهنماییم کن😭

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 
سلام عزیزم دوباره رفتم سونو گفت کیسه آب نرماله فقط پشت جفت لخته خونه و لک بینی دارم میخاستم بدونم تو ...

اصلا نترس هماتوم یا دفع میشه یا جذب میشه

مثلا اگه یه تکه ازت دفع شد همونه من توی همین سایت جستجو کردم هماتوم و راجبش خوندم 

♡خدایا شکرت♡

فقط دستشویی فرنگی بشین و این مدت سعی کن یبوست نشی که زور نزنی

هماتوم از زور زدن یا رابطه به وجود میاد

من یبوست داشتم زور زده بودم به وجود اومده بود یا مثلا از یک سرفه ی سفت ک بکنی به وجود میاد 

♡خدایا شکرت♡