2821
2789
این گفت حالا وقت هست واسه تشکیل قلب سونو قبلی گفت تشکیل نشده کیسه آبش جمع شده و سقط میشه خدا ازش نگذ ...

نه عزیزم چیزی نفهمیدم ولی تاپیک بزن شاید اینجا باشن کسایی که سردربیارن بنویس عکس سونوم +عکس تا بیان

بعدشم همینجا یه کاربر بود اونروز به من گفت زود نرو سونو چون قلب بچه دیر تشکیل میشه و میترسونن خودشم مثل تو استرس بهش داده بودن پس نگران نباش

خدایی که بهت این نعمتو داده خودشم مراقبشه دستتو بزار رو شکمت و آیت الکرسی بخون انشالله زودی سه ماهو رد میکنی استراحت هم بکن سه ماه اول یکم استرس داری بعدش خوب میشه چون خیلی خطرا از سرت رفع میشه

من چی بگم که کرونا گرفتم تو بارداری و کسیو نداشتم دلداریم بده خودم خودمو آروم کردم

الآنم سه شبه درد دندون امونمو بریده همش حوله داغ میکنم و میزارم

انشالله به خوبی و خوشی جفتمون زایمان میکنیم و این دردا و استرسا یادمون میره

راستی تامیتونی الآن بخور که چند وقت دیگه ویار بیچارت میکنه

♡خدایا شکرت♡

من ظهر واژینال زدم بدتر شدم ولی شب مقعدی  زدم بهتر بود

والا من دکترم گفته بود مقعدی حالا توهم اگه میبینی مقعدی بهتره اونجور بزن

فقط روی شیافو بخون نوشته باشه مقعدی هم میشه استفاده کرد

♡خدایا شکرت♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم چیزی نفهمیدم ولی تاپیک بزن شاید اینجا باشن کسایی که سردربیارن بنویس عکس سونوم +عکس تا بیان ...

واقعا ممنونم ایشالا این خطرات رد بشن و جفتمون به سلامتی و به موقع زایمان کنیم 

عزیزم تو بعدچند روز لکه بینیت قطع شد ؟

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 
والا من دکترم گفته بود مقعدی حالا توهم اگه میبینی مقعدی بهتره اونجور بزن فقط روی شیافو بخون نوشته ب ...

اره نوشته هم واژینا هم مقعد 

واقعا ممنونم ایشالا این خطرات رد بشن و جفتمون به سلامتی و به موقع زایمان کنیم  عزیزم تو بعدچند ...

من فردای روزی که شیافو شروع کردم استفاده کنم قطع شد ولی میگم توی سایت خوندم خیلیا بعدش خونریزیشون بیشتر شده چون دفع میشده ازشون

♡خدایا شکرت♡

من فردای روزی که شیافو شروع کردم استفاده کنم قطع شد ولی میگم توی سایت خوندم خیلیا بعدش خونریزیشون بی ...

آها خدا کنه واسه منم قطع بشه 

آها خدا کنه واسه منم قطع بشه 

قطع میشه نگران نباش

درکت میکنم منم این روزهارو گذروندم

نمیترسونمت ولی حاملگی سرتاسر استرسه

واس منکه اینطور بود

هر بار میرم سونو استرس دارم نکنه بچم چیزیش باشه یا آزمایش هامو همش نگرانم جوابش چیه

الآنم یکم ک دیرتر تکون میخوره استرس میگیرم

♡خدایا شکرت♡

قطع میشه نگران نباش درکت میکنم منم این روزهارو گذروندم نمیترسونمت ولی حاملگی سرتاسر استرسه واس من ...

عزیزم نینیت دختره بود یا پسر 

ایشالا سالم بغلش کنی خوش به حالت که این دورانت تموم شده خیلی بده خیییلی 

انشالله

عزیزم از توهم میگذره سخت هست ولی زود میگذره

البته ماه های آخر سخت تر میگذره

♡خدایا شکرت♡

به نظرت بچم دیگه سقط نمیشه ؟

عزیزم اگه هماتوم بوده نه استراحت کن و به خودت فشار نیاری نمیشه هماتوم خطرناک نیس 

من تو همین سایت راجبش اطلاعات کسب کردم برو تو جستجو بزن و نظراتو بخون متوجه میشی

♡خدایا شکرت♡

عزیزم اگه هماتوم بوده نه استراحت کن و به خودت فشار نیاری نمیشه هماتوم خطرناک نیس  من تو همین س ...

مرسی عزیزم ایشالا که خوب میشه