2789

عروس ما از اقوام درجه دو هستن..تحقیق خیلی کوتاهی داشتیم و گفتن دختر خوبیه و خانواده اش هم به نظر میومدن خیلی خوب باشن..تو اولین دیدار لاغریش تو ذوق هممون زد با قد۱۶۴وزن۴۵کیلو داشت حالا اگر نمیگین به تو چه ..به من ربطی نداره واسه منم ملاک نیست قد و هیکل اما برادرم میگف شاید طوریش باشه..تازه اول اشنایی بودن که پدر مادرعروس بشدت هول شدن گفتن باید چند روز دیگه عقد کنین و ما دخترمون سر زبون مردم افتاده چون با پسرتون میره و میاد من گفتم اخه اول اشناییه اینا چند بار همو بیشتر ندیدن که مادردختر رفت همه جا اعلام کرد که فلان تاریخ عقده و حتی رفتن محضر گرفتن و ما که شوک بودیم مادرم برگشت گفت دختر خودم دو سال رفتن و اومدن و الان زود نیست؟!که گفت ن!من با داداشم صحبت کردم انگار خواب بود و عاشق شده بود و گفت که تو میگی دیرتر بشه این وسط اگه کسی مرد تو جوابگویی گفتم بیخیال دخالت نمیکنم میذارم عهده خودشون همین که عقد کردن برادرم رفته تو شوک که وای چرا اینقد زود عقد کردم این دختر نکنه عیبی داره!مادرم بدتر از اون کلا تو عکسای عقد دور از جونش ماتم زده بود..مادر عروس میبره و میدوزه ..من ازش غیرمستقیم پرسیدم گفت من مشکلی ندارم و بخاطر استرس هست به نظرتون چجوری با برادرم صحبت کنم؟مادرم میگه یه چی بهش میگم و ینی چی اینقدر لاغره!!گفتم بیخیال اینا ملاک نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی جلسه خواستگاری و رفت و آمد ها چشمتون باهاتون بود

و اینکه یه چیزی میگید بهش چون لاغره؟؟؟؟؟

خدا به داد دختر بیچاره برسه

از الان صبر عظیمی رو از خدا براش خواستارام

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

خب مثلا خودتون فکر میکنید چه مشکلی داره؟

نمیدونم بخدا..پرکاری تیرویید باعثش میشه اما گفت ندارم..خیلی کم زوره مامانم میگه این اصلا میتونه باردار شه من خندیدم گفتم چرا نتونه ولی کلافه ان همه!!!

طبع بدنش خیلی گرم و خشکه حتما غذاهای گرمو خشکهم زیادمیخوره اطلاعات نداره اینطوریه منم اینطوریم گاهی انقدر لاغر میشم استخون گاهی هم سردی میخورم نرمال میشم ولی گرمی میخورم سریع استخون میشم.

اول از همه كه ان شاءالله چيزي بد نباشه.

ولي خب خدايي نكرده اگه دختره چيزيش باشه تو ازمايش خون كه انجام داديد يا ازمايش عقد چيز خاصي نبوده كه دكتر بگه؟

من فكر نميكنم مشكلي داشته باشه اون همه لاغري. دوست خودمم همينه. حتي سينه هم نداشت. ولي سالمه طفلي.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اخه لاغری که ملاک نیست خیلی ها لاغرن از جمله خودم مریضی هم ندارم ولی رفتار مادرش عجله ش برای عقد عجیبه ، یا مادرش فرهنگش پایینه یا شاید حدستون درست باشه حداقل برای عروسی عجله نکتید

والا منم ۱۶۴ ام با وزن ۴۰ !!!!!! پس منم طوریم بوده حتما😂😂

خب بعضیا ذاتن لاغرن منم ازوناییم ک هرچی بخورم چاق نمیشم و با کوچیکترین استرس معمولی وزن کم میکنم

اما اینکه مادر دختر بره سریع وقت محضر بگیره دور از انتظاره حالا که عقد کردن دیگه

وقت اشنایی بازم هست تا قبل از عروسی

فقط به برادرت گوشزد کن رابطه نداشته باشه تو عقد تا معلوم شه یهو قوز بالا قوز نشع براتون

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

بیخیال عزیزم

برادرت و عروستون تو خوشیاشون هیچ وقت یاد تو نمیوفتن پس تو هم بیخیال مشکلات اونا باش

الان برادرت تشکیل خانواده داده و یه خانواده ی مستقله برای خودش، از تو هم درخواست کمک یا مشورت نکرده

پس تو هم خودتو وارد ماجرا نکن چرا برای خودت دردسر درست میکنی، هر وقت برادرت ازت مشورت خواست اون موقع حالا یه چیزی بگو

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️