2777
2789
عنوان

ایها ناس من چیکار کنم با بابام

189 بازدید | 17 پست

شوهرم شغلش همش تو خونست و جلسه با گوشی . اوایل خیلی باهاش دعوا میکردم که کارو زندگی جدا کن تا کمی موفق شدم و الان در حد عادی گشت گذار داریمو و خرید و اینا کمم هم نزاشته به وسع خودش . حالا بابام گفت چرا اینجایی ؟؟شوهرت چرا نیومده دنبالت ؟؟(((عقدم)))گفتم معلوم نیست کِی بیاد دنبالم .احتمالا فردا شب میاد.  شروع کرد به مواخذه که شوهرت از اولش تو واسش مهم نبودیو کارشو به زنش ترجیح میده و اگر واسش مهم باشی کارو رها میکنه میاد زودی میبرتتو . واااای هر چی رسید گفت . اخه من چیکار کنم .؟؟برم با شوهرم دعوا کنم؟؟

میگه شوهرت میگه 8 شب میاد یهو 2 شب پیداش میشه میگم خب ماشین نداره باید منتظر باباش بمونه ماشین بیاره واسش.  قبلنا که ماشین داشت هر ساعتی میگفت خودشو میرسوند.  خودمو ک گول نمیزنم. 

تا حدودی بابام راست میگه گاهی کارشو به من ترجیح میده ولی گاهی ن همیشه.  خب چیکار کنم حالتش اینجوریه. بابابام دعوام شد.  میگه حقته بعد عروسی نیای گریه کنی بگی شوهرم فلانه.  ی راهکار نمیده توقع داره من برم دعوا کنم؟؟؟خب چ کنم؟؟هر چندماه جلسه مواخذه منو میگیره.  گیر دادند به شغل همسرم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهکار بدین خداییی. چیکار کنم با این اوضاع.  حق با کیه این وسط.

اگه خودت با شوهرت و کارش مشکلی نداری، ما چه حرفی داریم آخه 

من شخصا این شرایط که تو میگی برام سخته

😉Dare, dream, dance and smile loudly 
زودتر عروسی کن برو

حق با کیه این وسط . همش تنش میندازه تو جونم میگه بعد عروسی نیای بگی شوهرم فلانه.  خب من چ خاکی سرم کنم . حالته شوهرم اینجوریه دعوا هم فایده نداره.  حالا خیلی بهتر از قبل شدخ وقت واسه منم میزاره . بیشتر نمیتونم توقع داشته باشم ازش. ینی بیشتر توقع داشته باشم مایه حرف و حدیثه حالشو ندارم

خانواده ها تو دوران عقد فقط بلدن رو اعصاب برن و بین زن و شوهر دعوا بندازن،حالا کافیه بگی حق دارید و ...

استرس میندازن به تنم حس میکنم پس فردا شوهرم محلم نمیده و تنهام میزاره و بدبختم میکنه.  

استرس میندازن به تنم حس میکنم پس فردا شوهرم محلم نمیده و تنهام میزاره و بدبختم میکنه.  

نه اصلا به این چیزا فکر نکن،با شوهرت دعوا نکن ولی آروم آروم بخواه رفتارشو اصلاح کنه،اگه خودتون با هم خوبید هرچه زودتر هم برید سر زندگیتون بهترهو تنشها کمتر میشه 

به شوهرت بگو وقت شناس باشه دیگه . یعنی چی که میگه ۸ میام ۲ میرسه ؟ من تا حدودی به پدرت حق میدم . شوه ...

عزیزم اینو قبول دارم ولی همیشه اینجوری نبوده که.  من کنار اومدم دیگ عادت کردم.  ولی خب چیکار کنم.  با دعوا چی درست شده