2777
2789

سلام دوستان خوبید،من بارداری اول رو دارم تجربه میکنم ۹ هفته هستم 

پری روز لک دیدم دل درد هم وقتی راه میرم یا دراز کشیدم بصورت گهگاهی شدید میگیره 

شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم ،زنگ زدم ماما شرایطمو ک گفتم گف استراحت کن 

من الان نمیدونم استراحت به چه معناتا چه حدی مطلق یعنی؟؟؟

در ضمن این ماه خیلی ام حالم بده اشتها ندارم چیزی نمیخورم

میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

استراحت یعنی کارای خونه رو یه مدت نکن مسافرت نرو جنب و جوش نکن

جنب و جوش ندارم ولی کارای خونه با خودم بود، تو ماشین نشستن کوتاه مدتم مشکل زاست بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنب و جوش ندارم ولی کارای خونه با خودم بود، تو ماشین نشستن کوتاه مدتم مشکل زاست بنظرتون؟

اگه واجب نیست نشینی بهتره زود لکه هات قطع میشه راحت میشی

هرچه هستم خدایم داند...
اگه واجب نیست نشینی بهتره زود لکه هات قطع میشه راحت میشی

هرروز لک ندیدما

ولی دلدرد شدیده موقعی ک راه میرم 

بخدا استرسش بیشتر داره اعصابمو خورد میکنه 

شیاف سیکلوژست استفاده کن حمام اب ولرم روبه سرد خیلی کوتاه امجام بده توالت فرنگی استفاده کن پله ممنوع رابطه ممنوع ۴ ماه اول خیلی مواطبت کن اشتها هم مشکلی نیس من تا ۲۲ هفته اب میخوردم بعدش عین گاومیخوردم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شیاف سیکلوژست استفاده کن حمام اب ولرم روبه سرد خیلی کوتاه امجام بده توالت فرنگی استفاده کن پله ممنوع ...

اره همین شیاف رو دکتر داده ولی اصلا دردم خوب نشده، 

پله 🤦‍♀️از همه مهتر اینه ک رعایت نکردم 

خخخ دور از جون نوش جونت ولی خیلی بده بی اشتهایی اه خسته کنندس

اره همین شیاف رو دکتر داده ولی اصلا دردم خوب نشده،  پله 🤦‍♀️از همه مهتر اینه ک رعایت نکردم&nb ...

اینی که من گفتم خارجی همون شیاف گرون ونایاب ولی عالیه چون خودم استفاده کردم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
۱۵ تاشو من ۱۰۰ خریدم فروردین ماه 

وااا 

من نمیدونم چند خریده شوهرم 

ولی جز اسمش و قیمتش 

ببین دوتا نوشته پروژسترون ۴۰۰ 

چرا اینو بهم نداده دکتر 

چ فرقی داره؟ البته من ۳۰ تا داده دکتر 

وااا  من نمیدونم چند خریده شوهرم  ولی جز اسمش و قیمتش  ببین دوتا نوشته پروژسترون ۴ ...

گفتم نایاب پروژسترون خارجی بگی میگن نداریم اسم پروژسترون خارجی سیکلوژست دخترمنم برا خودم یه متخصص زنان ونازایی ام هروقت درازمیکشی یه بالشم بزار زیرپاهات منم چن دفعه لک دیدم مردم وزنده شدم اینم بگم اگه موقع موعودتت لک بینی طبیعی ها

گفتم نایاب پروژسترون خارجی بگی میگن نداریم اسم پروژسترون خارجی سیکلوژست دخترمنم برا خودم یه متخصص زن ...

چ خوب پس هروقت سوال داشتم میام میپرسم 

موقع موعدمه  البته یعنی ۲۰ میشدم ۲۶ من لک دیدم