2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

1167 بازدید | 162 پست

سلام ،دوستای عزیزم ،میشه لیست جهزیتون رو عکسش رو بفرستید برام ،یا اگر حضور ذهن دارید بگید چیا خریدین یا در حال خرید هستید من فک کنم جهازم   چیز زیادی کسری نداره اما نگرانم از خورد و ریز ها هم سر در نمیارم،کسی هم ندارم راهنمایی کنه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی گوگل سرچ کن از یخچال و... تا چوب کبریتو نوشته😅

گوگول جالب نیست دیدم ،میخوام ب روز باشه و کسی باشه ک استفاده کرده باشه ،گوگل مثلا نوشته دستگاه پرینتر 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
هرچی لازمه بخر فقط

مغزم داره مبارکه دیگه 

هیچ‌ وسیله ای بدون‌ کاربرد و اضافه نیست‌ 

هر چی واس یه خونه هست لازمه بگیر 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
منکه در حال حاضر فقط واجبارو دارم میخرم

میشه لطف کنی بگی چیا خریدی 

هیچ‌ وسیله ای بدون‌ کاربرد و اضافه نیست‌  هر چی واس یه خونه هست لازمه بگیر

دارم سعی میکنم آنقدر گرونی تنوع مدل هست گیج میشم

دارم سعی میکنم آنقدر گرونی تنوع مدل هست گیج میشم

خدا کمکتون کنه‌ 

گرونی که همیشه‌ هست‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
پیج نازلی لایف برو اونجا یه پستش تو هایلایت ادرس زده بری ببینی

اینستا ندارم ،یادم تو اون تاپیکم باهم زیاد چت کردیم توام مث منی هر تاپیک جهاز میری