2777
2789
عنوان

مادر شوهرم الان زنگ زده میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه چیو میخواین ب دعوا ختم کنید خب ؟؟؟  

همینو راحت بگو بهشون بدکاریه اخه شام میذاره بنده خدا دعوتتون میکنه ؟ دوست نداری بری درست همینو با نرمی و لطافت ب خود مادرشوهرت بگو 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

تو خییییلی سخت میگیری بابا. از خداتم باشه.اگه شام هم گذاشتی خب میتونی بذاری واسه فردا ظهرتون. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

چه لوسید که دوتایی شام نمی‌خورید. بزار شوهرت حداقل یه ته بندی کنه

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿۵۱﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿۵۲

منم مث تو بودما

ولی ی مدته دیه متوقع نیستم 

همه چیزو تو شادی خودم میبینم 

بیخیال شدم 

انقد زندگی راحتی دارم 

سخت نگیر 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
چه قد سخت میگیری دیگ ی خانواده این بنده خدا غذا هم درس میکنه ای کاش همیچن ادمی گیر من میومد

بابا خب 7شب زنگ میزنن دعوت میکنن

گر تو با بد،بدکنی پس فرق چیست👀😇