2777
2789
هنوز پست نزاشتم ولی خب با ۱۵۰ تا فالور اگ پستام خوب باشه فالو میکنن؟ یا فکر میکنن فیکه؟ جنسام سری ...

خب برا همینه دیگه پست نذاشتی که کسی فالو نمیکنه

نه نترس نمیگن فیکه باید بالاخره از ی جایی شروع کنی 

هنوز پست نزاشتم ولی خب با ۱۵۰ تا فالور اگ پستام خوب باشه فالو میکنن؟ یا فکر میکنن فیکه؟ جنسام سری ...

عزیزم من خودم از پیجایی خرید کردم که 19 کا فالوور داشته ولی 20 تا لایک  

نگران نباش الان اکثرا به خرید اینترنتی اعتماد دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه☹ فقط چیزای فانتزی خریدم تو اینستا بفروشم هیچکس فالوم نمیکنه گفتم یه پیج بخرم شاید اونطوری بهتر ...

پیج میفروشم

فالورم میزنم

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
عزیزم عذرمیخوام منم یه مدت دنبال این بودم که انلاین شاپ بزنم شما از کجا عمده خرید کردی؟

من تقریبا ۲۰ روزه دارم دنبال جنس میکردم

یه عالمه بازرگانی و فلان پیدا کردم

ولی همشون کلی اختلاف قیمت داشتن

فعلا فقط شرت خریدم با دفتر برنامه ریزی

ولی خب اینطوری پیدا کردم که توی گوگل یا اینستا خیلی سرچ میکردم بعد زنگ میزدم بهشون میگفتم عمده میفروشید بهم؟ یه عده ای گفتن نه ولی یه عده هم قبول کردن

لوازم التحریراهم همینطوری پیدا کردم ولی اونو هنوز ثبت سفارش نکردم منتظرم پولمو از بورس بریزن حسابم بعد صبت کنم

اما اگه از این حوزه میخوای خرید کنی (شرت دفتر و اینا تا بهت جاهایی که پیدا کردمو بدم)

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه
من تقریبا ۲۰ روزه دارم دنبال جنس میکردم یه عالمه بازرگانی و فلان پیدا کردم ولی همشون کلی اختلاف قی ...

لوازم تحریر یا لوازم ارایش دوس داشتم

اگه لوازم تحریرو بگی یه دنیا ممنونت میشم  

عه قیمت بهم میدی لطفا؟

بستگی داره چنتا فالور داشته باشع پیچ

یا چنتا فالور بخای بزنی

🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊                                                 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم                                                                                            ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤  
لوازم تحریر یا لوازم ارایش دوس داشتم اگه لوازم تحریرو بگی یه دنیا ممنونت میشم    

عه

لوازم آرایشی هم پیدا کردم ولی نخریدم

بیا خصوصی تا بهت بگم

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه
میتونم بپرسم هزینه هاتون چطوره؟

بستگی داره ک چقدر پیج فالور داشته باشع

یا چنتا فالور بخای بزنی

الان ۱۵۸ تا فالور دارم مثلا بشه هزارتا 

۱kفالور میشع ۳۰ تومن

فن پیج ی خواننده دوهزارو خورده ای فالور داشته

پیجش هک شده برشگردوندم ی پیج دیگه بهش دادم(تبادل پیج کردیم)

بازدیداش عالیه میتونی چک کنی

۱۰۰ تومن قیمتشه