2777
2789

لوبیامو گذاشتم پخته یه دستور پخت بدین که طعمش عالی بشه

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر لوبیا چیتی گزاشتی؟

باید یدونه سیب زمینی کوچولو هم مینداختی داخلش که بپزه بعدا له کنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

قبلش خیس کن نفخ نکنی این فوت کوزه گریه

از دیشب خیس کردم از ساعت ۲ تا الانم پخته

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

باد لوبیاتو میگرفتز که مشکل ساز نشه😷😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ی پیاز نگینی خورد کن ...تفت بده نرم ک شد دو قاشق رب بزن خوب سرررخ کن سرخ ک شد فلفل و زردچوبه اضافه کن + ی قاشق ارد معرکه میشه ...اینارو سرخ کن بعد اضاف کن

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

سیب زمینی متوسط بنداز وقتی پخت دربیار له کن خوب..بعد رب بریز و سیب زمینی رو بریز داخلش..موقع سرو دوقاشق ابلیمو

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

من رب تفت میدم

بهش زردچوبه فلفل سیاه و قرمز و نمک میزنم سیب زمینی هم داخلش له میکنم میزارم یکم دیگه بجوشه جا بیفته

خیلی طعم عالی داره

این مدل کلاسیکشه

اگر چیز دیگه ریختی داخلش خوب نشد تقصیر خودته😒

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پیارو رنده کن سرخ که شد زرد چوبه نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز بزن یه قاش رب بزن دوتا گوجه رنده کن یکمم دنبه خرد کن با پیازت سرخ کن اینا باهم سرخ که شدنلوبیا بریز تفت بده با مواد بعد اب بریز یه حبه سیر خورد کن توشچنتا الوچه کوچیکم دوس داشتی بنداز بذار بپزه،مطش حرف نداره،البته من بجز دنبه قلمم میندازم

نعنا داغ پیاز داغ با فلفل  خیلی خوشمزش میکنه سیب زمینی نگینی هم بزن 

با یدذذذذره جعفری برای تزیینش 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نت رایگاه همراه اول نخواستین؟

تاپیک اخرم