2777
2789
عنوان

فکر ب خودکشی 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 75 پست
نه فک کنم واسه ترسوندن بقیه بود در اون حد شدید نبود

اها پس چون کسی ک واقعا بخواد خودکشی کنه ..جوری انجامش میده ک دیگ راه برگشت نباشه مثلا از شیش طبقه میندازه پایین یا حالا نمیدونم ..

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ک خوب شدی 😊 ولی چی کار کردی ک این حالتت رفت ؟ مشکلت بر طرف شد ؟

اره مشکلم برطرف شد با صبر و حوصله و تلاش خودم

راه حل هرچیزی مرگ نیست اخرررین راه مرگه بعد از 100تا راهی ک امتحان کردی اونم وقتی خدا خواست ن خودکشی... چند سالته الان؟ 

خیلیا هم میگن خاک بر سرش با این سست بودنش خیلیا رو دیدم پشت خودکشی کن ها فحش میدن و خاک بر سر بهش می ...

واقعا بیچاره اون طرف ولی اون ک دیگ میرده هر چی میخوان بگن مهم اینه خدا میبخشت یا ن واقعا میره ادم توی جهنم

اره مشکلم برطرف شد با صبر و حوصله و تلاش خودم راه حل هرچیزی مرگ نیست اخرررین راه مرگه بعد از 100تا ...

من ۱۹ سالم امسال دومین باره ک کنکور دادم ی سال پشت کنکور بودم میترسم دو باره قبول نشم😭

من ۱۹ سالمه 

منم که همسن شما بودم همش به خودکشی فکر می کردم همش حس می کردم هیچ کس منو دوست نداره،اونجوری مثلاً می خواستم از همه انتقام بگیرم،ولی الان به خیلی از کارایی که اونموقع می کردم خندم می گیره و تعجب می کنم

من یک بار خودکشی کردم خیلی اذیت بودم درمونده 

اره فامیل داشتیم که شوهره خودشو اویزون میکنه با زنو دوتا بچه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
من ۱۹ سالم امسال دومین باره ک کنکور دادم ی سال پشت کنکور بودم میترسم دو باره قبول نشم😭

بخاطر این میخوای خودکشی کنی؟ عزیزم اینا چیزای خیلی معمولی و گذراست درس مهم تره یا جونت؟ خیلی دلیل مسخره ای رو براخودکشی انتخاب کردی

منم خیلی نگرانی و استرس برا دانشگاه داشتم اما تموم شد رفت