2777
2789
عنوان

فکر ب خودکشی 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 75 پست
منم که همسن شما بودم همش به خودکشی فکر می کردم همش حس می کردم هیچ کس منو دوست نداره،اونجوری مثلاً می ...

من واقعاااا الان احساس میکنم ک هیچ کسی دوستم نداره ..هیچ کس ی بار اضافیم برای همه اطرافیانم برا دوستام همه ...هیچ کسی هم درکم نمیکنه 😭😭😭😭😢 همه منتظرن بببینن نتیجه کنکور من چی میشه اگ نیارم دیگ اندازه ی سره سوزن برای کسی ارزش ندارم😳😭

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک بار خودکشی کردم خیلی اذیت بودم درمونده  اره فامیل داشتیم که شوهره خودشو اویزون میکنه با ...

خوشحالم ک ناموفق بوده😊 الان پشیمونین یا ن ؟ زندگیتون بهتر شده؟ ینی دیگ حس قبل رو ندارید؟ روزای خوب اومد؟

واقعا بیچاره اون طرف ولی اون ک دیگ میرده هر چی میخوان بگن مهم اینه خدا میبخشت یا ن واقعا میره ادم تو ...

ببینی یه چی میگم 

وقتی ما به این دنیا میاییم باید یک قله ای رو فتح کنیم 

یه کوه خیلییی خیلیی خیلییی بلند رو در نظر بگیر تو باید روی قله اون کوه زندگی کنی ولی با خودکشی خودت رو به ته ته ته دره میندازی 

حتی خدا ببخشه ولی باز تو ته دره هستی راهت بینهایت سخت میشه 

الان هر کسی یه جای کوه هست یکی دامنه هست یکی انسان شریفی هست نزدیک قله هست یکی اهل گناه هست اون پایین تره

حالا حرف اینجاست کسی بیوفته ته دره دست و پا شکسته میشه به این راحتی هم راه نمیوفتی

در ضمن عذابی که میکشه خیلی زیاده وقتی یکم بگذره شخص متوجه میشه چه اشتباه بزرگی کرده چنان عذابی میکشه که قابل وصف نیست حتی خدا ببخشه اون شخص نمیتونه خودشو ببخشه و این میشه زمین گیر اون دره جهنم میشه

خوشحالم ک ناموفق بوده😊 الان پشیمونین یا ن ؟ زندگیتون بهتر شده؟ ینی دیگ حس قبل رو ندارید؟ روزای خوب ...

الان خیلی پشیمونم از کارم 

بهتر شده زنده گیم اما خودم درست کردم و ایمانمو محکم تر

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
الان خیلی پشیمونم از کارم  بهتر شده زنده گیم اما خودم درست کردم و ایمانمو محکم تر

زندگیم😀

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
من واقعاااا الان احساس میکنم ک هیچ کسی دوستم نداره ..هیچ کس ی بار اضافیم برای همه اطرافیانم برا دوست ...

یعنی به خاطر حرف مردم می خوای خودت رو از زندگی کردن محروم کنی،هم دمیان وهم اخرتت روتباه کنی،😱به قول دکتر هلاکویی اون مردم هزار بار به سردرد خودشون فکر می کنن یه بار به مردن ما فکر نمیکنن ومهم نیست براشون

بخاطر این میخوای خودکشی کنی؟ عزیزم اینا چیزای خیلی معمولی و گذراست درس مهم تره یا جونت؟ خیلی دلیل مس ...

عزیزم من همه چیم پای کنکور رفت ..چشم باز کردم درس خوندم همه فشار روانی روی من دارن... میگن خانوم دکترررررر در صورتی رتبه من خیلیی بد شد پنج رقمی شدم..همش زنگ میزنن میپرسن  

ببینی یه چی میگم  وقتی ما به این دنیا میاییم باید یک قله ای رو فتح کنیم   یه کوه خی ...

😊😊😊 مرسی از حرفای قشنگت عزیزم 

ولی گاهی شرایط ادم جوری میشه خواستنی ترین چیزه دنیا براش مرگ احساس میکنه هیچکس دوسش نداره ی بار اضافیه

الان خیلی پشیمونم از کارم  بهتر شده زنده گیم اما خودم درست کردم و ایمانمو محکم تر

اها😊 ینی امکان داره کسی ک خودکشی میکنه بعدش مشکلاتش بر طرف شه واقعا ؟ یا همیشه همینحوره

عزیزم من همه چیم پای کنکور رفت ..چشم باز کردم درس خوندم همه فشار روانی روی من دارن... میگن خانوم دکت ...

میدونم حرفم دراخر براتدمهم نیست اما تو داری بخاطر مردم زندگی میکنی مگه؟ فقط چون میگن خانم دکتر باید دکتر بشی؟ خب تلاشتو بکن اگر تونستی تونستی نتونستی ک مجبور نیستی همه ک نمیتونن دکتر بشن همه ک مثل هم نیستن... باید بری حتما پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه اخه درس واقعا ارزش ابن همه نگرانی و استرسی ک تو داری نداره... چون خودم گذروندم و میذونم

یعنی به خاطر حرف مردم می خوای خودت رو از زندگی کردن محروم کنی،هم دمیان وهم اخرتت روتباه کنی،😱به قول ...

دوست صمیمیم. اومده ب من میگ استوریات حال خراب کنه ..گفت ببخش اگ شاد نمیزارم ببخندی😓 زدم کلا ایسنتا رو پاک کردم ک دیگ حضورم باعث ازارشون نشه فگر میکنم ی ادم بدرد نخورم ک عرضه قبولی توی کنکور رو نداشت و الاف و بیکار باید بچرخه دیگ هیچ ارزشیم نداره

عزیزم من همه چیم پای کنکور رفت ..چشم باز کردم درس خوندم همه فشار روانی روی من دارن... میگن خانوم دکت ...

عزیزم دختر خواهر شوهر من به قدری درس می خواند فکر کنم دوسال بود نمیدیدمش از اتاق بیرون نمی اومد ولی قبول نشد،ولی خیلی امیدواره میگه باز می خونم وقبول میشم ماهم بهش امید می دیم