2777
2789
عنوان

سرفه بعداز عمل لوزه،چکارش کنم؟؟؟؟؟

7318 بازدید | 31 پست

سلام دیروز شوهرم عنل کرده ولی مداام سرفه داره و صواشو صاف میکنه،چکار کنم؟،اخه نباید اینکارو بکنه،خودشم اذیت میشه

درواقع برای درمان همین سرفه رفتیم عمل ولی انگار خوب نشده

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بعد عمل لوزه تا می تونه باید بستنی بخوره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید بستنی بخوره؟  درد داره عمل لوره؟

نمی دونم چرا ولی من عمل کردم دکتر اینو گفت

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

منم لوزمو عمل کردم مرتب باید بستنی بخوره شاید به خاطر بستنیه

شماهم سرفه داستی؟؟

چرا باید بستنی بخوره؟  درد داره عمل لوره؟

اره بعدش درد داره یکم ولی خوب مبشه‌

چون خنکه باعث میشه زخم خونریزی نکنه

نه اصلا تازه بعدش کلی بستنی می خوری دیگه حالت از بستنی بهم می خوره😂البته من لیزر کردم یه نوع دیگه ه ...

سرفه داشتی بعد ازعملت؟؟

سرفه به خاطر داروی بی حسی یا بی هوشی هست. بستنی وانیلی خنک بخورن. لیوانی وانیلی... کاکایو نداشته باشه ..سوپ و میکس کنید خنک بشه بخوره.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سرفه به خاطر داروی بی حسی یا بی هوشی هست. بستنی وانیلی خنک بخورن. لیوانی وانیلی... کاکایو نداشته باش ...

بستنی سنتی گرفتم براش،باشه حالا حتما وانیلی میگیرم