2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزکه زوده سنتم کمه امیدوارباش منم23سالمه و15ماهه که عروسی کردم اهل کجایین

لرستان.ایشاا..‌. زودی نتیجه بگیریم.واقعا همه چی گرون و سخت

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
خخخخ باقدرتو خوب اومدی.خدا کمکت کنه

باید این مدلی باشیم امید داشته باشیم من بعداز سقطم خیلی داغون شدم الان با توکل ب خدا خودم‌ رودا نگه داشتم من هرشب خواب میدیدم بچمو بدنیا اوردم دارم بهش شیر میدم کارم مدام گریه بثد خیلی سخته خیلی ولی خداروشکر از وقتی اقدامو شروع کردم حالم بهترشده خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه و معجزه شو نشون بده

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
باید این مدلی باشیم امید داشته باشیم من بعداز سقطم خیلی داغون شدم الان با توکل ب خدا خودم‌ رودا نگه ...

منم سقط داشتم چندهفته بودکه سقط داشتین بعدچندماه باردارشدیدوعلت سقططون چی بودتحت نظردکترین

باید این مدلی باشیم امید داشته باشیم من بعداز سقطم خیلی داغون شدم الان با توکل ب خدا خودم‌ رودا نگه ...

افرین دختر خوب.اره عزیزم هممون به امید زنده ایم.خدا امید هیشکیو نااامید نکنه

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍