2777
2789
منم سقط داشتم چندهفته بودکه سقط داشتین بعدچندماه باردارشدیدوعلت سقططون چی بودتحت نظردکترین

بخاطر تشیکل نشدن قلب جنینم کورتاژ کردم تو هفت هفته ساک بارداری دفرمه شده بود ک امیدی نداشتم دیگه صبر کنم بعداز پنج ماه باردارشدم پلی کیستیکم تحت نظر ماما بودم ن متخضص الان زیر نظر متخصصم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
افرین دختر خوب.اره عزیزم هممون به امید زنده ایم.خدا امید هیشکیو نااامید نکنه

الهی امین🌹شمام مثل من باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر تشیکل نشدن قلب جنینم کورتاژ کردم تو هفت هفته ساک بارداری دفرمه شده بود ک امیدی نداشتم دیگه صبر ...

انشاله به حرمت چهارده معصوم هممون این ماه باردارمیشیم وصحیح وسالم نی نی یامونوبغل میگیریم به امیداونروزپیش به سوی اقدام

انشاله به حرمت چهارده معصوم هممون این ماه باردارمیشیم وصحیح وسالم نی نی یامونوبغل میگیریم به امیداون ...

الهی امین🌹افرین دختر خوب همیشه مثبت باش من تاپیکو سیو کردم هروقت تونستیم بیاییم اینجا تبادل نظر کنیم