2777
2789
ایشاا... که بار دار میشی و سالم میاد تو بغلت.ولی خب دکتر برو از همون اول که برات امپول بزنه که سقط ن ...

واقعااخه خیلیامیگن سقط اول برای هرزنی پیش میاداینبارم امتحان کن اگه بازم سقط شدبرودکتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااخه خیلیامیگن سقط اول برای هرزنی پیش میاداینبارم امتحان کن اگه بازم سقط شدبرودکتر

چرا میخوای روزه ی شک دار بگیری اینطوری خودت از لحاظ روحی ضعیف میشی 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
اندازی فولیکول هرروز دوسایز بزرگ بشه نگران نباش انشالله ک مامان میشی 

اخه امپول ازادسازی داد منم دوروز بعدش زدمش گفتم لااقل ۱۶ به بالا باشه دلم نی نی میخواد.خدا به هممون رحم کنه.دکترمو عوض کردم این فقط تو کاره ویتامینو ایناس

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
اخه امپول ازادسازی داد منم دوروز بعدش زدمش گفتم لااقل ۱۶ به بالا باشه دلم نی نی میخواد.خدا به هممون ...

ازمن میشنوی خیلی دکترتو عوض نکن ک زود نتیجه بگیری کدوم شهری؟؟

چرا میخوای روزه ی شک دار بگیری اینطوری خودت از لحاظ روحی ضعیف میشی 

اره ولی مثل چی ازدکتررفتن واهمه دارم به خاطرهزینه ها البته اون موقع جفت روفرستادن پاتولوژی مشکلی نبود

خرم آباد

حتما برو ی دکتر خوب ب اخلاق خوب یا بد دکترم نگاه نکن فقط دنبال نتیجه باش اگه همشریم بودی بیشتر راهنماییت میکردم ادشالله ک زود ب نتیجه برسی

ازمن میشنوی خیلی دکترتو عوض نکن ک زود نتیجه بگیری کدوم شهری؟؟

اخه قبلیه همش دارو و امپول بهترین فولی که داشتم ۱۶ بود ولی تشخیص نمیداد که با ضخامت کم نمیشه باردارشد.و هدبار که میرفتم باید توضیح نیدادم تمام ماجرای قبلو.ولی این جدیده پرونده داره و قشنگ ثبت میکنه همه چیو

حتما برو ی دکتر خوب ب اخلاق خوب یا بد دکترم نگاه نکن فقط دنبال نتیجه باش اگه همشریم بودی بیشتر راهنم ...

تو کدوم شهری؟ایشاا... دامن همممون سبز بشه به زودی

خب چندم موعد پریودته.من تاپیکتو ذخیره کروم که باهم باشیم.من ماه قبل ۸ پریودشدم تا بینم چی پیش بیاد

من پونزدهم ابان موعدمه البته من بارقبل بایه اقدام توماه اول باردارشدم شماچی ماه چندمته منم خوشحال میشم باهم باشیم

من پونزدهم ابان موعدمه البته من بارقبل بایه اقدام توماه اول باردارشدم شماچی ماه چندمته منم خوشحال می ...

من الان نزدیک به دوساله  

اره ولی مثل چی ازدکتررفتن واهمه دارم به خاطرهزینه ها البته اون موقع جفت روفرستادن پاتولوژی مشکلی نبو ...

پس خودتو تقویت کن