2777
2789

خیلی خیلی فوری مهم خطرناک ...

تماس هایی که نباید جواب داده شود و شما هم تماس نگیرید.

لطفا این پیام را به خانواده و دوستان خود منتقل کنید.

تلفن: 375602605281+

تلفن: 37127913091+

تلفن: 37178565072+

تلفن: 56322553736+

تلفن: 37052529259+

تلفن: 255901130460+

این افراد فقط یک بار زنگ می زنند و قطع می کنند.!(

به نام مومو و خیلی خطرناکه ☠️⚠️

اگر شما تماس بگیرید، آنها می توانند لیست تماس شما را در 3 ثانیه کپی کنند و اگر در تلفن خود اطلاعات مربوط به بانک یا کارت اعتباری داشته باشید، می توانند آن را نیز کپی کنند ...🛡💸

375+ کد برای بلاروس است

381+ صربستان.

563+ والپریسوی.

255+ تانزانیا.

هیچگاه

* پاسخ ندهید * ویااینکه نبایدتماس بگیرید. *🕯⚔

تلفن همراه خود را هنگامی که توسط هر تماس گیرنده خواسته می شود جواب ندهیدچون این یک ترفند جدید است که استفاده از آن برای دسترسی به سیم کارت💶💳 شماست،و برقراری تماس با هزینه شما ومعرفی شما به عنوان یک جنایتکار(جعلی) است.💎

سریعا این پیام را به عنوان بسیاری از دوستانتان بفرستید  برای جلوگیری از هر گونه نفوذ(درگوشی هایتان)!!!!!!!!!

☀️چون اگر دوستتان هک شود شما هم هک می شید☀️

خبر فوری

ازدیشب تا به امروز حساب دویست نفر از مشتریان بانکهای مختلف جمهوری اسلامی توسط حکرهای حرفه ای حک شده رئیس بانک مرکزی گوش زد کرده تا اطلاع ثانوی از اپلی کیشنهای 780 وآپ استفاده نکنید یا رمز دوم حسابهای خود را غیر فعال کنید این گروه از حکرها اهل مشهد هستند توی گروهای که می شناسید انتشار دهید تا بستگان و دوستانتان طعمه  این از خدا بی خبرها نشوند

05138062

این پیش شماره از مشهد زنگ میزنه اصلا بهش جواب ندین باعث میشه وارد سیستم گوشی شما بشه و اطلاعاتتون هک بشه..

لگو فوری فوری فوری فوری فوری

⛔️

🛑

سلام دوستان

❤️

تو تلویزیون اخبار شبکه ی یک هم نشون داد مواظب باشید

⚠️

🛑

⚠️

🛑

⚠️

یه چندروزه برای بعضی افراد پیامکی میاد با این عنوان:سلام خوبی؟زهراهستم.ببین خوب شده؟ و در ادامه یه لینکی از تلگرام هستش که اگه روی اون بزنی کار تمومه و تمام اطلاعات گوشیت هک میشه حتی اطلاعات بانکیت.

📵

لطفا مراقب باشید

📛

📛

همه ی ادمین ها و مدیر ها توی چنل ها و گروهاتون پخش کنید.

♻️

♻️

{ توجه    

توجه }

خبر  مهم

لطفا این خبر رو تا میتوانید در گروهها منتشر کنید:

⚠️

⚠️

⚠️

⚠️

⚠️

⚠️

⚠️

در صورتيکه با تلفن همراه شما تماسي بر قرار شد و درآن شخص يا اشخاصي ادعا نمودند که از مهندسين شرکت مخابرات هستند و قصد چک کردن خط شما را دارند و از شما تقا ضا نمودند که هر عددي را شماره گيري کنيد بدون هيچ گونه شماره گيري فورا تماس را قطع کنيد چون شرکتي جعلي از اين طريق به سيم کارت شما دسترسي خواهد يافت و از طريق خط شما و با هزينه شما تماسهاي تلفنی بر قرار خواهد کرد تمامي کاربران تلفن همراه توجه داشته باشند که در صورتيکه با شما تماسي برقرار شدو در نمايشگر گوشي شما اين پيغام ظاهر شد ( XALAN) از پاسخ دادن به ان خودداري نماييد و تماس را به سرعت قطع کنيد در صورت جواب دادن به تماس گوشي شما ويروسي خواهد شد اين ويروس اطلاعات IMEI و IMSI را از روي گوشي و سيم کارت شما پاک خواهد کرد که اين امر باعث قطع ارتباط شما با شبکه تلفن خواهد شد و شما مجبور خواهيد شد گوشي ديگري خريداري نماييد لطفا به منظور متوقف کردن اين کار پيغام را براي ديگر دوستان نيز ارسال كنيد.

⛔️

⛔️

🔴

⚠️

🔴

⚠️

🔴

⚠️

❗️

❗️

❗️

⛔️

⛔️

⛔️

منبع:پلیس فتا

*لطفا سریع اطلاع رسانی فرمایید این ویروس بسرعت در حال پخش شدن می باشد.

˙·٠•●

♥️

[ ⟅ ه

🇮🇷

⟆ ]

♥️

اه هیچ جا آسایش نداریم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

پلیس فتا اینجا چیکارس پس؟؟؟

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلیس فتا اینجا چیکارس پس؟؟؟

خودشون دزدی کردن انداختن گردن هکرا

بعد ماها به مومو انقدر پیام داده بودیم که خودشون به گوه خوردن افتاده بودن😐 البته اونا تو اینستا بودن و فقط قصد اذیت کردن داشتن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من نفهمیدم مومو آدمو می‌رسونه  یا فقط هک میکته  آخه دو تا نقطه جوا هستن ترسوندن روحی هس. ...

هم دارن با گرونی کمرمون رو خم میکنن دیگه روحیمون مونده بود که با این اوضاع اونم به فنا رفت😐😐😐

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
هم دارن با گرونی کمرمون رو خم میکنن دیگه روحیمون مونده بود که با این اوضاع اونم به فنا رفت😐😐😐

والا یبار میگن مومو می‌رسونه آدمو  جون بچه رو میگیره با حرکات ترس ناک 

ی بار میگن هک میکنه 😐آدم میمونه 

خوبه نمیاد نی نی سایتو هک کنه، 😂

والا یبار میگن مومو می‌رسونه آدمو  جون بچه رو میگیره با حرکات ترس ناک  ی بار میگن هک میکن ...

آره واقعا منم دیگه دارم میترسم...😔

صب یکی تاپیک زده بود پسر بچه ۸ ساله مومو باهاش تماس تصویری گرفته اونقدری وحشتناک بوده طفلک سکته کرده فوت شده....

آره والا ولی خدایی آدم ب قیافه ایی که ازش منتشر میکنن نگا میکته میترسه😂😂

آره والا 😅😅😅😅

خدا ازشون نگذره دیگه چی میخوان از ملت..‌‌..😐😐😔

امروز فردا نی نی سایتو هک میکنن آوخ کار 80 درصد  خانومای ایران تمومه  آخه نی نی سایت دارن ...

وای خدانکنه😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺