2777
2789
عنوان

اینستای دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 50 پست
والا ماهرپسریو که دیدیم همش ازعاشقانه های خودشو دوس دخترش گزاشته:/ مااونوقت حق نداریم یه متن ازش ب ...

چند سالشه؟؟؟

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
خودش بهم گفته بیا بهت بدم ولی من دوس ندارم دراین حد تحت سلطم باشه اصن کلاهمش سرکاره ولی خب عجیبه ...

عزیزم قبول کن یه مدت داخل پیجش باش برای اینکه خیال خودت راحت تر بشه

Be a Lady👸🏻🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خیلی حساسی اولا که استوری گذاشتن نشون از عاشق بودن نیست و قصدشم ک جدیه و میخواد بیاد خواستگاریت و اینکه بگی دخترا رو فالو نکن درخواستشونو نپذیر و ...یا نمیدونم جواب کامنت دختر نده و این چیزا واقعا کار اشتباهیه اون اگه دوستت داره خودش چارچوب رو رعایت میکنه اینم بگم اگه بخواد خیانت کنه نه به فالو کردنه نه استوری گذاشتن یا نگذاشتن انقد ضعف نداشته باش و به عشقت اعتماد کن تحت فشارش هم نزار عاشق بودن ربطی ب محدود کردن نداره و اینکه یه پسر دختری رو فالو میکنه نیاز نیست حساس بشی 

اره کلا غیرتیههه ولی خب یه متن که جایه دوری نمیره اصن بگیم اونم جلو فامیلاشون زشته خب چرا اوایل گ ...

اوایل قصدش شاید جدی نبوده ولی الان واقعا هدف ازدواجه

نمیخواد بعدا بد بشه برات

دوستت داره

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
عزیزم شما خیلی حساسی اولا که استوری گذاشتن نشون از عاشق بودن نیست و قصدشم ک جدیه و میخواد بیاد خواست ...

اره من خودم قبول دارم که به شدت حساسم

ولی اونم اندازه ی من حساسه هم رو من هم رواین جور چیزا

پستو اینا که کلا نمیزاره

استوری ام دوماه یه بار ازکارش میزاره

این حساسیته منو اون پذیرفته و میدونه که این چیزا دیوونم میکنه

چن بارم بحثمون شده گفته بیا پیجمو بهت بدم برو ببین ولی من میگم نمیخام 

میخام خودت ادمه درستی باشی

اما خب رفتارش شک برانگیزه

اوایل قصدش شاید جدی نبوده ولی الان واقعا هدف ازدواجه نمیخواد بعدا بد بشه برات دوستت داره

اره میگم همه جوره قبولش دارم

ازاوله تابستون یه سره داره کارمیکنه و ازجوونیش داره میگذره 

سنی ام نداره ۲۲سالشه

ازمحبتم کم نمیزاره

امیدوارم اینجوری باشه که شما میگین

میترسم اگه ازدواج کنیمم مشکل پیش بیادسره این اینستای بیخود

اره من خودم قبول دارم که به شدت حساسم ولی اونم اندازه ی من حساسه هم رو من هم رواین جور چیزا پستو ا ...

عزیزم دقیقا چ رفتاریش شک برانگیزه؟اینکه پست و استوری زیاد نمیزاره یعنی ادمی نیست ک بخواد زندگیشو همش تو دید مردم بزاره اینکه گفته بیا رمزمو میدم ببین هم ب خاطر اینه ک ترسی نداره مخفی کاری هم نمیکنه من خودم با عشقم ۷ ساله دوستیم و حتی فالو هم نکردمش و هیچ استوری ای برای هم نمیزاریم قصدمونم جدیه و ترجیح دادیم دوستان و اشناها هم چیزی ندونن تا موقع خواستگاری و عقد لینا

اره میگم همه جوره قبولش دارم ازاوله تابستون یه سره داره کارمیکنه و ازجوونیش داره میگذره  سنی ...

مجازی رو از زندگیت حذف کن و اهمیت نده

مهم اینه ب خودت ابراز علاقه کنه

چ فرق داره بقیه چی فکر کتن و بدونن ک چقدر دوستت داره 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
حساس نباش مردا معمولا دوست ندارن از همسرشون تو فضای مجازی چیزی بگن حس میکنن از غرورشون کم میشه

دقیقااا اینجوریه

میترسه یکی بهش تیکه بندازی یااینکه تنهاش بزارم جلو بقیه سرخورده شه

باهمه ی اینا سوالم اینه چرا اولا میزاشت ولی الان نه😢چیشده ینی

مجازی رو از زندگیت حذف کن و اهمیت نده مهم اینه ب خودت ابراز علاقه کنه چ فرق داره بقیه چی فکر کتن و ...

من اصن بابقیه کاری ندارم بخدا

ولی میگم شک برانگیز نیس این کارش؟

میخام پیشگیری کنم ازاتفاقاته احتمالی

دقیقااا اینجوریه میترسه یکی بهش تیکه بندازی یااینکه تنهاش بزارم جلو بقیه سرخورده شه باهمه ی اینا س ...

هیچی نشده

اتفاقا چون مسئلتون از قبل جدی تر شده واس همینه ک دارا اینطور میکنه

غیرتیه روت

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱