2777
2789

من و شوهرم یه مدت خیلی باهم خوب شده بودیم 

شوهرم خیلی از اخلاقای بدش رو کنار گذاشته بود خیلی نازمو میخرید خیلی هوامو داشت کلی تو کارای خونه کمکم میکرد یعنی از خودمم بیشتر

همیشه بلند بلند میخندیدم از خوشحالی کلی باهم کیف میکردیم 

هفته پیش فامیل نزدیک رو دعوت کردیم دو روز بعد اون بدون دلیل خاصی شوهرم کج خلق تر شد و سر هر چیز کوچیکی بهونه میگیره و بحث میکنه

با مشاور صحبت کردم گفت دعا و اینا خرافاته مگه خودت خیلی معتقد باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت از چیزی تو محیط کارش و... ناراحته که بی حوصله شده؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اگه دختر دم بخت دارنچرا که نه

چه ربطی داره؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ندیدم تا حالا ادمای خوبین فقط یکیشون برای مشکل خواهرش رفته پیش دعانویس که حل بشه

خب مثلا با شما مشکل شخصی یا دشمنی دارن؟ 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
نه ندارن فقط یکیشون حسودتره

اگه فقط یه حسودی ساده باشه که فکر نکنم اصلا دعا گرفتن باشه مشکلتون به نظرم با شوهرت با مهربونی حرف بزنین ببینین مشکلش چیه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>