2777
2789
عنوان

باردارم خواب دیدم بیاین

100 بازدید | 11 پست

خواب دیدم خودم یه دستبند طلا دارم بعد دستبندم داداشم پرت میکنه بالا پشت بوم هر چی بهش میگم چرا پرت کرذی کلی پولشه برام نمیارش. بعد عمه ام که تو عالم بیداری وضع مالی خوبی نداره میاد یه سینه ریز بزرگ طلا آویزون میکنه گردنم میگه اینو از قدیم نگه داشتم. بعد من میرم پیگیر میشم از بالا پشت بوم دستبندمم برمیدارم 😁😁😁

کسی تعبیرش میدونه

دختر قشنگم بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتم💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خوابم باردار بودم

بچت دو قلو هم دخار و هم پسر

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
منم باردارم و بچم پسره،از اول بارداری هی خواب طلا میبینم.تعبیرش اینه بچه ای که تو شکمته باعث افتخار ...

اخی سالم باشه صالح و زیبا باشه😁😁 هر جنسی میخواد باشه قربون اون افتخار افرینیش😂😂😂

دختر قشنگم بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتم💖💖💖

من حامله بودم هوس انگور داشتم ولی فصل انگور نبود خواب دیدم رفتم تو یه گلخونه یه در از اون ورش باز شد عموم ک فوت شده اومد گفت بیا بریم بهت انگور بدن داشتم همراش میرفتم پسر عمم نذاشت منم دعوا کردم رفتم از اون در رد شدیم رفتم دیدم عمم ک فوت شده هم همونجاست خونشون بهم ریخته بود من براشون تمیز کردم و جارو زدم 😐😐😐😐😐😐😐😐

😆😆😆