خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ریسکات خوبه. یک ریسکت ۱ به ۱۴۵۰ عه. نظر دکترا با هم فرق میکنه. من واسه بارداری قبلیم دکترم گف حد استاندارد ۲۰۰۰. و گفت باید غربال دومم بری . ولی واسه این بارداری ریسکم ۱ به ۳۸۰۰ بود که دکتر گفت لازم نیس غربال دوم و
غربالگری دوم چند هفته اس؟؟این امینوسنتز ک میگن واسه چیه؟ بعد ی سوال این عددا ک توو سونو هم نوشته&nb ...
غربال دوم هفته ۱۵. آمینو رو معمولا واسه کسایی که توی غربال اول ریسک متوسط یا بالا دارن یا ان تی نامناسب دارن. یا توی سونوی ۱۸ هفته جنین مشکل خاصی داره تجویز میکنن. عددای توی سونو فقط ان تی رو مینویسن دگ. عدد ان تی توی غربال مهم
ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه❤️❤️🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
من مجردم ولی خیلی دوقلو دو پسر دوست دارم خیلی،میتونم بپرسم،داروی خاصی خوردین یا رژیم داشتین؟؟؟اگه دوست داشتین جواب بدین
ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه❤️❤️🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰