2777
2789
عنوان

واسه تقویت بچه هاتون چی میدین بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 71 پست
سویق تفت خورده حبوبات مختلف هست....مثلا سویق عدس.سویق گندم. سویق سنجد.... طعمشم خوبه.....من سویق و ...

چ عالی.بگیرم حتما  

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداشتم تاحالا ترسبدم به درد نخوره من ابله مرغون گرفته بودم جاهای بدی رو بدنم گذاشته

لک شده یعنی؟یا اسکار شده جاشون؟

واقعا ژنتیک ربط داره؟من خودم همیشه ویتامین دیم پایینه.فکر میکردم بخاطر نوع پوشش و تغذیمه

من از ۱۷ سالگی بیرون چادر مشکی پوشیدم و همه جا همین بوده اصلا بدنم افتاب ندیده.باغ پدرشوهرمم خب نامحرم دارن وضع همینه

ولی د من خیلی بالاس در حدی که دکترم میخندید میگفت تو ایرانی نیستی د به این بالایی داری  

من از ۱۷ سالگی بیرون چادر مشکی پوشیدم و همه جا همین بوده اصلا بدنم افتاب ندیده.باغ پدرشوهرمم خب نامح ...

چقدر خوب،دختر خودتو چشم نزن.ی نعمته واقعا

بعضیاش یکم هنوز سوراخه بعضیاش مثل لک مونده

منم یکی از اونایی ک سوراخه دارم.اونا از بین نمیرن متاسفانه  

منم شیره انگور و خرما میدم ... روغن حیوانی ...شربت استئوکر .... و خودم کیک و حلوا درست میکنم بجای شیرینی های بیرون ...... غذا هم بیشتر با گوشت گوسفندی حتی اگه کم بزارم و حتما هفته ای دو سه باری آش رشته و لوبیا و اینا .......انواع میوه و حتما سبزی .... دیگه وسعمون به همینا میرسه .... کلا بچه ها وعده های غذایی تمیز داشته باشن سر ساعت خودشون و خواب کافی و جو آروم خونه سلامت هستن حالا یکمی تپل تر و لاغر تر با بزرگ شدن درست میشه ...... سلامت باشید در پناه خدا

[QUOTE=160323859]منم شیره انگور و خرما میدم ... روغن حیوانی ...شربت استئوکر .... و خودم کیک و حلوا درست میکنم بجای شی ...[/QUOTدقیقا منم همیشه گوشت گوسفندی میگیرم.قبلا گوشت شتر میگرفتم اما حس میکردم ی کوچولو شیرینه.دیگه نگرفتم.حالا میخام بجای مرغ بوغلمون رو جایگزین کنم.گرونه واقعا.اما بقول شما کمتر میخوریم اما حداقل مفیدتر.کاملا با حرفتون موافقم.اینکه غذاشون رو با عشق بدیم بهشون توی خونه اماده شده باشه و محیط واسشون اروم باشه بهترین کاریه ک میتونیم در حقشون کنیم.خدا واستون نگه داره  

من دوستم میخاست واسم بیاره.میگفت کیلویی ۶۰۰    

سلام میدونم تاپیک برا سال پیشه ولی مگه شما کجایین که عسل رو کیلیویی ۶۰۰میخرین 

نمیخوام تعریف کنم اما عسل ایلام معروفه نمیدونم خوردی یا نه خود اصل عسلهعهه تو کوه میارن کیلیویی ۵۰۰