2777
2789
عنوان

واسه تقویت بچه هاتون چی میدین بهشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 71 پست
اینا شربتای تقویتی هستن؟من خودم ب پسرم ایمونس میدادم خیلی عالی بود

اره همش تقویتین

کلا پسرم خیلی اهل غذا و مخصوصا چیزای خیلی مفید نیس البته خداروشکر سالمه و کمبود وزن نداره ولی باربیه دیگه

بازم تقویتی میدم شاید جبران شه

ولی استوکیر چون ویتامین د و کلسیومش پایینای رنج نرماله دکتر گفت بدم

نمی دونم الان. از سال قبل دارم...برای پسرم گرفته بودم....یه ماه مصرف کرد..باقیش موند...

یادم نیست دقیق چقدر استفاده کرد.

ولی ماشالله از هم سن و سالاش استخوان بندیش درشت تره...........

لایک نکنین. سپاس.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همش تقویتین کلا پسرم خیلی اهل غذا و مخصوصا چیزای خیلی مفید نیس البته خداروشکر سالمه و کمبود وزن ...

پسر منم ویتامین دیش بشدت پایینه.دکتر گفت هفته ای ی دونه قرص ویتامین دی بهش بدم فعلا.البته ۸سالشه

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
یادم نیست دقیق چقدر استفاده کرد. ولی ماشالله از هم سن و سالاش استخوان بندیش درشت تره.......... ...

ماشاالله.خدا حفظش کنه

اابته من مدتهاس ایمونس و ویتاگلوبین پیدا نمیکنم. اما آسماتیو هنوز هست

وای ایمونسم قحطی اومد؟؟؟؟؟؟

پسر منم ویتامین دیش بشدت پایینه.دکتر گفت هفته ای ی دونه قرص ویتامین دی بهش بدم فعلا.البته ۸سالشه

خب خوبه تحت نظره مهم همینه میدونین و کنترل میکنین

مال پسرم تو رنج نرمال بود ولی پایین رنجه

سه سال و نیمشه

خب خوبه تحت نظره مهم همینه میدونین و کنترل میکنین مال پسرم تو رنج نرمال بود ولی پایین رنجه سه سال ...

اره ولی خب دکتر گفت ۳ ماه دیگه کنترل بشه ازمایش بده.بخاطر اینه ک همش توی خونه هستن.افتاب بهشون نمیخوره

تو شهرما که وضع داروی خارجی خیلی خرابه کرم ضد لک اون الان مدتهاس هرجا میرم میگن فقط مدیلن دارن &nbs ...

مدیلن هم مارک خوبیه.من کرم دور چشمشو داشتم

اره ولی خب دکتر گفت ۳ ماه دیگه کنترل بشه ازمایش بده.بخاطر اینه ک همش توی خونه هستن.افتاب بهشون نمیخو ...

ژنتیک مهمترین تاثیرو داره

منم افتاب نمیبینم ولی د بالایی دارم

پسر من هفته ای دو روز کامل تو افتابه تو باغ پدرشوهرم

تابستونا هرروز با تاپ شلوارک تو افتاب میبردمش... ژنتیکش بوده دیگه ولی خب باید هرکاری از دستمون میاد هم بکنیم

ژنتیک مهمترین تاثیرو داره منم افتاب نمیبینم ولی د بالایی دارم پسر من هفته ای دو روز کامل تو افتابه ...

واقعا ژنتیک ربط داره؟من خودم همیشه ویتامین دیم پایینه.فکر میکردم بخاطر نوع پوشش و تغذیمه