2777
2789
عنوان

تزریق ژل و کربوکسی تراپی

14558 بازدید | 28 پست

سلام . شب همگی بخیر. کسی هست که برای تیرگی و گودی زیر چشم تزریق کرده باشه؟ نتیجه گرفته ؟ کدوم بهتره ؛ کربوکسی یا تزریق ژل؟ 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

کربوکسی برا من عالی شد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کربوکسی چیه؟!

کلاژن سازه تزریق میکنن به پوست 

البته برای اطراف چشم مزو تراپی ام خوبه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کربوکسی چیه؟!

تا جایی که میدونم وقتی اکسیژن زیر پوست کم باشه تبره میشه و تزریق دی اکسید کربن برای احیا و رفع تیرگی . بازم سرچ کن به زبان ساده تکنیکیه ک تیرگی پوست رو از بین میبره

زیر چشم ؟ چند جلسه رفتی ؟ کبودی داست؟

بله عزیزم۲  جلسه رفتم چون تیرگی زیاد نبود اما من حساس،بودم اگه تیرگی زیاد باشه ۳ تا ۶ جلسه 

فیلر یا همون ژل برای گودی چشمع

بله عزیزم۲  جلسه رفتم چون تیرگی زیاد نبود اما من حساس،بودم اگه تیرگی زیاد باشه ۳ تا ۶ جلسه  ...

دکتر اول بهم گفت بیا تزریق کنم گفتم میترسم . بعد کفت کربوکسی برا همه جواب نمیده اما بیا چند جلسه امتحان کنم جواب داد تا تهش برو. اما جایی خوندم زیر چشم بعدش تاچند روز کبود میشه . دو دل شدم . موندم چیکار کنم 

من دور چشمم چروک داره به نظرت لیزر خوبه یا بوتاکس یا کربوکسی؟

بوتاکس بهتره

دکتر اول بهم گفت بیا تزریق کنم گفتم میترسم . بعد کفت کربوکسی برا همه جواب نمیده اما بیا چند جلسه امت ...

اره خیلی کبود میشه ،به نظرم پزشکتو عوض کن و حتما پیش متخصص برو ،مزو و کربو هر دو کمک میکنه زیر چشم روشن شه اما فیلر،گودیو پر میکنه

بوتاکس بهتره

دور چشمم حتما بزن 

اره خیلی کبود میشه ،به نظرم پزشکتو عوض کن و حتما پیش متخصص برو ،مزو و کربو هر دو کمک میکنه زیر چشم ر ...

دکترم به ظاهر خوب و با تجربه اس‌ . ببخش همش سوال میکنم فیلر بزنه ممکنه با رفع گودی چشم تیرکی اش کمتر شع ؟ 

دکترم به ظاهر خوب و با تجربه اس‌ . ببخش همش سوال میکنم فیلر بزنه ممکنه با رفع گودی چشم تیرکی اش کمتر ...

اره عزیزم کمی بهتر میشه اما نه اونقد که راضی کننده باش۶ ،هر دورم باهم میتونی انجام بدی فیلر کنی پر شه ی ماه بعد مزو یا کربو ،البته اگه هزینش برات سخت نباشه