هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بچه ها من برا تیرگی دور چشمم 8 جلسه کربوکسی پیش دکتر امیرسلیمانی انجام دادم خعععلی خوب شد بعد الان فیلر تزریق کردم سه ماهه گذشته ولی هم تیرگیه کلا از بین رفته هم گودی زیر چشمم با فیلر پر شده برا من که این روش خیلی خوب جواب داد یعنی از جلسه اول کربوکسیم نتیجش کاملا مشخص شد تازه چون درد نداره زمان زیادی ام نمیگره خیلی خوب برا من. ادرس سایت دکتر امیرسلیمانی رو میذارم خواستین شمام حداقل سه جلسه کربوکسی رو انجام بدین چون خودم انجام دادم میدونم از همون هفته اول نتیجه خوبشو میبینین
ببخشید چند جلسه رفتید پلک پایین انجام دادید یا بالا
برای تیرگی زیر چشم دوجلسه
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عزیزم در نهایت برا تیرگی دور چشم چه راههایی رفتی و امتحان کردی؟ رفع شد یا نه؟ کربوکسی خوب بود ؟ مزو ...
راستش میخواستم کربوکسی کنم که گفتن ممکنه تاثیر نداشته باشه و این هم بعد چند حلسه مشخص میشه و کامل هم رفع نمیکنه. کرم دور چشم زدم اما مرتبم نزدم تاثیری نداشت از نظرم.
☀☀☀
"تو" صبح باش ...!
من تمام شب های تاریخ را
تاب می آورم ...!
سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خودت ببین کارش عالیه توی یه جلسه کلی روشن شد بیکینیم. دکترمم خانم عباسی بود کارش عالیههه اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶
سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لی ...
اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍