2777
2789
عنوان

تزریق ژل و کربوکسی تراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 14558 بازدید | 28 پست
اره عزیزم کمی بهتر میشه اما نه اونقد که راضی کننده باش۶ ،هر دورم باهم میتونی انجام بدی فیلر کنی پر ش ...

خیلییییی ممنون از راهنماییت . 😍😍😍😍😍🌹

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
خیلییییی ممنون از راهنماییت . 😍😍😍😍😍🌹

❤❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دوست دارم کربوکسی تراپی انجام بدم اما نمیدونم واقعا کدوم بهتره خودم میخوام برم پیش دکتر ارو ...

خیلی ممنون من تهران نیستم . با دکترم صحبت کردم میگه کربوکسی خیلی جواب نمیده 😔 اصلن دو دلم ... تزریق چربی هم هزینش بالاست 

بچه ها من برا تیرگی دور چشمم 8 جلسه کربوکسی پیش دکتر امیرسلیمانی انجام دادم خعععلی خوب شد بعد الان فیلر تزریق کردم سه ماهه گذشته ولی هم تیرگیه کلا از بین رفته هم گودی زیر چشمم با فیلر پر شده  برا من که این روش خیلی خوب جواب داد یعنی از جلسه اول کربوکسیم نتیجش کاملا مشخص شد تازه چون درد نداره زمان زیادی ام نمیگره خیلی خوب برا من. ادرس سایت دکتر امیرسلیمانی رو میذارم خواستین شمام حداقل سه جلسه کربوکسی رو انجام بدین چون خودم انجام دادم میدونم از همون هفته اول نتیجه خوبشو میبینین 

http://dr-soleymani.ir/

http://dr-soleymani.com/

ببخشید چند جلسه رفتید پلک پایین انجام دادید یا بالا

برای تیرگی زیر چشم دوجلسه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خیلی ممنون من تهران نیستم . با دکترم صحبت کردم میگه کربوکسی خیلی جواب نمیده 😔 اصلن دو دلم ... تزریق ...

عزیزم در نهایت برا تیرگی دور چشم چه راههایی رفتی و امتحان کردی؟ رفع شد یا نه؟ کربوکسی خوب بود ؟ مزو ؟ 

عزیزم در نهایت برا تیرگی دور چشم چه راههایی رفتی و امتحان کردی؟ رفع شد یا نه؟ کربوکسی خوب بود ؟ مزو ...

راستش میخواستم کربوکسی کنم که گفتن ممکنه تاثیر نداشته باشه و این هم بعد چند حلسه مشخص میشه و کامل هم رفع نمیکنه. کرم دور چشم زدم اما مرتبم نزدم تاثیری نداشت از نظرم. 

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خودت ببین کارش عالیه توی یه جلسه کلی روشن شد بیکینیم. دکترمم خانم عباسی بود کارش عالیههه اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لی ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍