وا خب وقتی همه چی میدن نبر دیگه! منم میرم لاله 20 روز دیگه گفتن هیچی نیار فقط 1 دست لباس واسه بعد حمومش
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
فلاکس ببر کمپوت گلابی و در بازکن چایی نپتون بیسکوییت آب میوه شیرین بشقاب چاقو لیوان ...
اینارو نمیدن یعنی؟خوراکی اینا نمیدن؟
نهنمیدم منظورشون از همه چی وسایل عمل ونهایت یه پوشکه و یه دست لباس برا بچه هست البته صبحانه و نهار سام میدم ولی کمپوت و چایی و اینا نه .یابد همراهت هی بره بوفه خرید کنه بیاد
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اصلا ترس نداره من سزارین کردم عین اب خوردن دردش از پریودم کمتر و شبش راحت راه میرفتم و با بیحسی هم ب ...
آخه چطوری اون لحظه که آمپول رو میزنن کمرتون تحمل میکنید وقتی بی حس میشی نمیترسی؟چیا ازت آویزونه حین عمل؟ سوند؟ سرم؟ دستگاه اکسیژن هم وصله بهتون؟
به همراهت هم بگو دمپایی یا کفش راحت بیاره اونجا باید کفش راحت داشته باشه وگر نه حسابی اذیت میسه یه دمپایی هم خودت ببر البته احتمالا دارن یه شال یا روسری هم ببر سرت کنی میگن زابو اگه سرشو ببنده سردرد نمیشه شونه هم ببر
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نهنمیدم منظورشون از همه چی وسایل عمل ونهایت یه پوشکه و یه دست لباس برا بچه هست البته صبحانه و نهار ...
خوب شد گفتی،تو این کرونا نمیشه هی رفت خرید کرد، آدم تمیز از خونه ببره بهتره، دمت گرم
انجير و ابميوه طبيعي و چاي و خوراكي براي همراه كافيه؟ اخه ميگن نميذارن چيزي بخوري بعد عمل
من ساعت س ظهر عمل کردم تا صبح فرداش هیچی بهم ندادن بعد صبحونه دادندگفتن آب میوه شیرین بخور راه برو کمپوت گلابی هم بخور برای اجابت مزاج نهار هم خوردم ساعت ۴مررخص کردن فقط. سرم زدن اون شب به جای غذا اصلا نمیتونستم تکون بخورو پاهام سر بود مامانم کمک می کرد همون طور صاف خوابیده بودم بچه شیر میخورد