کدوم بیمارستان ؟تهرانی؟نی نی توی سونوی هفته 31 ک رفتی چند کیلو بود؟
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
من ساعت س ظهر عمل کردم تا صبح فرداش هیوی بهم ندادن بعد صبحونه دادندگفتن آب میوه شیرین بخور راه برو ک ...
از ساعت 3 بعدظهر تا فردا صبح هیچی ندادن بخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی نکن! من میمیرم من خیلی شکموام
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
خيلي اطلاعات كامل نگير عزيزم ميري ميبيني ديگه چيزي نيست اينم ميگذره .... بعدش ميگن يكم اذيت داره و د ...
چقد تو آرومی خدایی😁😁😁چرا من اینقد ترسیدم پس
آخه من خیلی شکموام، چاق نیستما، ولی خیلی گرسنم میشه زود زود
آخه من خیلی شکموام، چاق نیستما، ولی خیلی گرسنم میشه زود زود
دیگه باید عادت کنی خانمی آن شالله بچت میاد دیگه غذات سردمیسه وسط غذا شیر میخواد .باید پاشی بری .تازه پی پی میکنه باید بری بشوری غذات سرد میشه بزرگتر بشه اول باید به اون غذا بدی بعد خودت بخوری ......اووه قدمش پیشا پیش مبارک لحظات خوبی در پیش داریی آن شالله
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آخه چطوری اون لحظه که آمپول رو میزنن کمرتون تحمل میکنید وقتی بی حس میشی نمیترسی؟چیا ازت آویزونه حین ...
قبل اینکه امپول رو بزنن ی دارویی میزنن تو انژکت اصصصصصلا متوجه نمیشه باور کن از امپول معمولی زدن راحتتره من تا حالا ۳ بار بیحس شدم ۳ بار همچیزی متوجه نشدم
اره قبل عمل سوند میزارن
نه بابا دستگاه اکسیژن لازم نیست
خیلی راحته خیلی
کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
دیگه باید عادت کنی خانمی آن شالله بچت میاد دیگه غذات سردمیسه وسط غذا شیر میخواد .باید پاشی بری .تاز ...
اخی♥️♥️♥️♥️ای جان، چشم حق باشماست دیگه روزای سخت و شیرینی در انتظارمه احتمالا🙏
خيلي ميترسما ولي خوب چاره چيه؟ بايد بي حس بشيم بايد سرتد بذاريم بايد راه بريم بعد عمل هونريزي داريم ...
آفرین ک واقع گرا هستی، برای منم دعا کن خواهشا
احتمالا بيمارستان ايرانمهر ميرم شايدم تريتا سونو فكر كنم ٣٢ هفته و ٤ روز دادم ٢٦٠٠ بود شما چ ...
ایرانمهر بیمارستان خوبیه، کوچیکه ولی خوبه،، زن داداشم اونجا زایمان کرد، من 30 هفته رفتم 1700 بود دخترم، سونوگرافی گفت ی ذره تپله😕