بچه ها واقعا دیدین کسی تو قمر در عقرب اقدام کنه ب مشکل بهخوره مثلا از دیروز صبح قمر در عقرب بود تا فردا صبح
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میگن اسم ی مجموعه سیاره عقربه وقتی ماه مقابل این عقرب قرارمیگیره ی سری اشعه ب زمین ساطع میکنه ک خوب نیست
گوگل کنین نوشته تو روایات در مواقع قمر در عقرب از بستن نطفه جلوگیری کنین
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
عزیزم از خدا میخوام خیلی زووووددد مامان بشی قشنگم توام واسه من دعا کن
قربونت برم گلم ایشالا به هرخواسته قلبی داری برسی❤️
خب چکاریه وقتی توصیه شده که موقع قمردرعقرب از یسری کارا اجتناب کنید حالا یکم آدم صبر کنه
اینم حرفیه😁