2777
2789
عنوان

شده از كسى جدا بشين...

128 بازدید | 13 پست

ولى با وجود رقيب عشقى طرف تون دوباره برگرده؟!

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

كسايى كه بعد از طلاق بهم برگشتن تجربه هاشون بگن لطفا

يا اگه تو دوستى جدايى داشتن و با وجود يه نفر ديگه بهم برگشتن

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم طلاق میگیرم خیانت کرده بود دختره دلشو زده و میگن الان پشیمونه اما من دیگه ازش دل کندم

چند وقت باهم بودن؟!😔

نمیدونم انگار چند ماهی هست همونموقع ها ک میگفت میرم با رفیقام منو تنها میذاشت توخونه انگار با این بو ...

خيلى سخت خيلييييى😔

واقعا ديگه دلتون باهاش نيست ؟! 

دارم طلاق میگیرم خیانت کرده بود دختره دلشو زده و میگن الان پشیمونه اما من دیگه ازش دل کندم

اگه واقعا پشیمون باشه یه فرصت دیگه بهش بدین.بهد از طلاق هم خیلی گل وبلبل نیست.به نظرم اگه خودتون صلاح دیدین وبا مشورت با مشاور حاذق بهش فرصت بدین

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
خيلى سخت خيلييييى😔 واقعا ديگه دلتون باهاش نيست ؟! 

تا میخوام یادش بیفتم کاراش مثل پتک میخوره تو سرم پشت سرم پشت سر زن خودش هزار دروغ بافته پشیمونیش بخوره تو سرش...من از نظر زیبایی و حیا همه میدونن چقدر با حیا ام چهره ام خیلی خوبه همه محبت و احساسمو ب پاش ریخته بودم رفته با دختر خیابونی

اگه واقعا پشیمون باشه یه فرصت دیگه بهش بدین.بهد از طلاق هم خیلی گل وبلبل نیست.به نظرم اگه خودتون صلا ...

فقط خیانت نیست خیلی عذابای دیگه بم داده پشت سرم حرف دروغ زده و بداخلاق و رفیق باز بود

تا میخوام یادش بیفتم کاراش مثل پتک میخوره تو سرم پشت سرم پشت سر زن خودش هزار دروغ بافته پشیمونیش بخو ...

متاسفانه ميفهمم چى ميگين ولى قبل از طلاق همه ى راه آرو امتحان كنيد بعد جدا بشين😔

متاسفانه ميفهمم چى ميگين ولى قبل از طلاق همه ى راه آرو امتحان كنيد بعد جدا بشين😔

واقعا راهی نمونده دفعه قبل تلاش کردم درستش کردم رفته همه جا گفته کشته مرده ی منه اومده بود ب التماس،گفته برام رگشو زده

واقعا راهی نمونده دفعه قبل تلاش کردم درستش کردم رفته همه جا گفته کشته مرده ی منه اومده بود ب التماس، ...

اى خدا 😔 فقط خدا به دل تون صبر بده😔

فقط خیانت نیست خیلی عذابای دیگه بم داده پشت سرم حرف دروغ زده و بداخلاق و رفیق باز بود

اهان.به هر حال طلاق واقعا آخرین راهه وبرای وقتیه که هیچ راهی نیست وزندگی به بن بست رسیده

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام