2777
2789
عنوان

لذت دنیا

405 بازدید | 25 پست

🔴لذت‌های دنیا 7 قسم است :

1⃣ خوردنی

2⃣ آشامیدنی

3⃣ پوشیدنی

4⃣آمیزشی

5⃣بهترین مرڪب

6⃣ بوییدنی

7⃣ شنیدنی

①لذیذ ترین خوردنی عسل است که از استفراغ

مگسی حاصل می‌شود.

②لذیذ ترین آشامیدنی آب است (که پس از

باران در خاڪ ڪثیف و نجس روان می‌شود)

③بهترین پوشیدنی ابریشم است ڪه آب و

تف دهان ڪرمی زشت است.

④آمیزش نیز لذتی است از نزدیڪی و دخول

پست‌ترین و شرم‌آورترین اجزای بدن انسان

در یکدیگر.

⑤بهترین سواری اسب است ڪه بی‌ وفاترین

و ڪشنده‌ترین حیوان آن را برای انسان فراهم

می‌کند.

⑥بهترین بوییدنی مشڪ آهو است ڪه از

خون نجس ناف حیوان حاصل می‌شود.

⑦شیرین ترین صدای شنیدنی برای بشر، غنا

(صدای تنبڪ است ڪه از روده و محل عبور

فضله حیوان درست می‌شود.) است.

پس ای جابر! بدان در این دنیا بهترین لذت‍های دنیا را خدا در پست‌ترین چیزهای دنیا قرار داده است و این دلیل بر پستی دنیا برای بشر کافی است.

📚 بحارالانوار جلد 17

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
بهترين مركب مازاراتيه نه اسب كه اونم از اهن و فولاد و تكنولوژيه بقيع چيزهاي خوب دنيا هم همينطور

دهانم دوختي😬😂👌

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بی معنی بود خاک چی چیش نجسه خون اهو چی چیش نجسه 

خیلی اغراق بود 

عشل هم کثیف نی مگسم نیس 

اسبم باوفا ترین حییونه 

اندام جنسی هم زشت و شرم اور نیس فقط خصوصیه و ی پدیده اجتماعی شده وگر ن از اول زشت کثیف درست نشده 

و .....

کلا خوشم نیومد 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم