2777
2789
میترسم 😔

بگووو دیگه نخره.

فقط و فقط اینترنتی سفارش بگیره هر کی خواست.

اگر روابط اجتماعی بالا داره میتونه همونایی که خریده بفروشه .

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگووو دیگه نخره. فقط و فقط اینترنتی سفارش بگیره هر کی خواست. اگر روابط اجتماعی بالا داره میت ...

چرا اینترنتی سفارش بگیره؟ الان وسایل نانو ماشینه چندتا دوستاش خواستن

الان دوست شوهرم بهش نشون داد فروششو مثلا ماه اول ک زیاد بلد نبوده ۳تومن دراورده

ببین به شانس هست . مخ طرافیان باید بزنی یا گفتم که تو مجازی اغراق کنی تا فروش بره.

یه سدی همون ماه های اول خودشون زیاد میخرن عضو هم میگیرن حالا عضواشم زرنگ باشه بفروشند سود می کنند‌. 

فروششو چیکار داری. درامدشو که شرکت میده باید ببینی

مثلا ۵۰ از شرکت خریده ۸۰ فروخته این بعد شرکتم ۲۰ درصدشو داده بهش مثلا دوملیون خرید کرده ۲۰۰ بهش داده وقتی فروخته همشو

چرا اینترنتی سفارش بگیره؟ الان وسایل نانو ماشینه چندتا دوستاش خواستن

خب میگم دیگه دوستاش خواستند خب بگه رفیق من برات سفارش میگیرم چند روز دیگه بدستت میرسه.

میگن زیاد نخره چون ممکنه فروش نره. یه سری محصولات بله مشتری داره ولی یه سری ندارند خب!

هروقت تو سایتش رفتی درامدشو دیدی باور کن 

خب چی بکم ، راست و دروغ رو نمیدونم 

ولی میگم دوستم از همون اولایی که شرکت بیز افتتحاح شد رفت توی شرکت و خیلی هم وقت گذاشت ، ینی حتی شهر ها و استان های اطراف هم میرفت و زیرمجموعه و اینا ومیگرفت ، الان جز سرشاخه های خیلی بزرگه اگه در امدم باشه بخاطر همونه که توی ۶ ۷ سال خیلی زحمت کشیده وگرنه بخوایم سریع به در امد برسیم الکیه

.

دورغ میگه دوست شوهرت.

اینجوری گفته که شوهرتم بره خرید بزنه

شوهر من ۲ ماه بود سال ۹۵

۲۶۰۰ بدهکار شد چون قرض کرد خرید کرد هیچ کسم نخرید بخاطر اجناس گرونش فک کن تو دو ماه کلا بهش ۴۵ هزار تومن پول دادن .به شوهرت بگو خودشو علاف نکنه خیلی مزخرفه.من از بس به شوهرم میگفتم نکن نکن نکن کتکم خوردم تو حاملگیم سر شرکت بیز اخرشم فهمید که بی ارزشه بودنش

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه